To je to što me zanima!

Službeno: PSG otpustio Blanca i otvorio mjesto Unai Emeryju

Iako je potpisao novi dvogodišnji ugovor u veljači i doveo PSG do naslova prvaka Francuske, nedostajao mu je europski iskorak. Parižani to očekuju od Španjolca Emeryja
Vidi originalni članak

Aktualni francuski prvak Paris Saint-Germain otpustio je svog trenera Laurenta Blanca (50) poslije tri uspješne sezone.

Iako je potpisao novi dvogodišnji ugovor u veljači i doveo PSG do naslova prvaka Francuske, nedostajao mu je europski iskorak. Parižani već imaju novog trenera, ako je suditi prema natpisima medija diljem Europe. 

Sevillin stručnjak Unai Emery najizglednija je opcija za nasljednika Blanca, a s njim bi trebao stići i sjajni poljski veznjak Krychowiak. Bogati vlasnici Parižana smatraju kako je baš Emery idealan čovjek koji će im donijeti europsku slavu. 

Blanc nije uspio dalje od 1/4 finala Lige prvaka, dok Španjolac ima tri osvojene Europske lige u nizu sa Sevillom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 27.06.2016.

    Malo je ciganski dati otkaz tek tako , no istina je da je Blanc morao proći City jer je imao kudi kamo bolju i uigraniju momčad . Emery je brutalan trener , sa Sevillom se dokazao , a sada ima lijep klub za veći rezultat.

  • SDP-ov fan 27.06.2016.

    Odličan potez. Uz dobrog trenera, i par novih pojačanja siguran sam da će se ove godine napraviti veći iskorak u ligi prvaka. Probajte bar do finala jer mislim da je polu-finale skoro pa zagarantirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare