To je to što me zanima!

Pipe Smajlagić u Lokomotivi: Došao sam jer volim izazove

Irfan Smajlagić slovi za jednog od najstrožih rukometnih trenera, a sada se prihvatio rada u ženskom rukometu. Sljedeće 2 sezone će trenirati rukometašice Lokomotive
Vidi originalni članak

Irfan Smajlagić definitivno ima kvalitetu, iskusan je trener iako do sada nije radio u ženskom rukometu. No igra je ista, princip je isti i svi smo uvjereni da je gospodin Smajlagić najbolji izbor za trenera naših rukometašica, kazala je direktorica RK Lokomotiva Klaudija Bubalo.

Irfan Pipe Smajlagić (53) potpisao je ugovor s lokosicama na dvije godine. Proslavljeno je desno krilo hrvatske reprezentacje dosad radilo isključivo s rukometašima, bio je pomoćnik Lini Červaru u hrvatskoj reprezentaciji, vodio je Bosnu i Zamet, bio izbornik Egipta...

- Lokomotiva je jedna od najambicioznijih ženskih momčadi u Hrvatskoj, a ja volim izazove i zato sam prihvatio ovaj poziv bez puno razmišljanja - kaže Smajlagić, koji je uvjeren da ženski rukomet ima i svojih prednosti u odnosu na muški.

- Žene su puno više predane, imaju jaču savjest - misli novi trener Lokomotive.

Reprezentaciju, kaže, prati površno.

- Ostali smo u vrhu, a ako je odgovornima u hrvatskom rukometu to dovoljno dobro, onda fantastično - rekao je Smajlagić, koji o povratku u reprezentaciju ne razmišlja:

- Preozbiljan sam trener, to poglavlje svoje trenerske karijere sam zatvorio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AntePavlovic 16.03.2014.

    svugdje gdje je bio napravio je potop.novinari su napravili od njega trenera

  • MEDENO ŽGANJE 14.03.2014.

    Preuzmi nam rukometnu mušku reprezentaciju! Tu bi napravio posao!

  • strmi007 14.03.2014.

    nek mu je sa srećom

Komentiraj...
Vidi sve komentare