To je to što me zanima!

Smiju nam se u lice: Blatter je rekao da je penal čist k'o suza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vidjelo se da je Freda u šesnaestercu uhvatio Lovren. To je bez sumnje bio penal, rekao je predsjednik Fife, Sepp Blatter. Sudačka komisija Fife slaže se s njim...
Vidi originalni članak

Sudac je bio apsolutno u pravu. Jasno se vidjelo da je Lovren uhvatio Freda u šesnaestercu i to je bez sumnje bio penal, rekao je predsjednik Fife, Sepp Blatter.

Šef Fifine sudačke komisije Massimo Busacca podržao je Japanca rekavši kako je Nishimura dosudio ono što je vidio, a javio se i glasnogovornik Fife Thierry Weil:

"Lažno se piše nešto što ne možemo dopustiti. Predstavlja se da Fifa pomaže domaćinu, a to nije istina. Vidio sam snimku i mogu reći, kao i Busacca, da će situacija biti analizirana. Govorimo o pola sekunde tijekom koje sudac mora odlučiti".

U tih pola sekunde cijeli svijet vidio je što je napravio japanski sudac i opravdano zaključio da je Hrvatska pokradena. Svi su to vidjeli osim Fife i Felipea Scolarija.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • BEBA LUDA 16.06.2014.

    sa u pravu si posto zivim u hr slazem se s tobom gdje god se pojavim sramotim drzavu ! ! !

  • FilipČović 16.06.2014.

    penal je bio tu sumnje nema

  • archie031 15.06.2014.

    Ovakve se situacije dešavaju u skoro svakoj utakmici i nikome ne pada na pamet da sudi jedanajsterac ali zato često ovakvi glumci dobiju žuti karton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare