To je to što me zanima!

Sneijdera dočekali kao kralja: Više nisam među pet najboljih

Nizozemski vezni nogometaš Wesley Sneijder (28) priznao je po transferu iz Intera u Galatasaray kako više ne spada u uzak krug najboljih nogometaša svijeta...
Vidi originalni članak

Podsjećamo, Sneijder je 2010. godine bio jedan od najvažnijih igrača "nerazzurra" na putu do trostruke krune pod Joseom Mourinhom, te je iste godine vodio nizozemsku reprezentaciju do finala SP-a u Južnoj Africi, a u ponedjeljak je predstavljen kao novo pojačanje Galatasaraya, koji je za njega platio 7.5 milijuna eura odštete, te mu je dao godišnju plaću od 5.5 milijuna eura.

- Zašto nisam potpisao za jedan od pet najboljih klubova u Europi? Zato što više nisam jedan od pet najboljih igrača svijeta, niti je Inter jedan od pet najboljih pet klubova na svijetu. To je bio slučaj 2010. godine kada smo osvojili Ligu prvaka, ali nemam sumnje da je Galatasaray korak naprijed za mene - rekao je Sneijder.

- Ponovo ću igrati redovito i činit ću to u jakoj ligi. Galatasaray je divan klub i imat ću neke divne suigrače. To je sve jako važno uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva 2014. godine - dodao je Nizozemac, koji bi debi u dresu novog kluba mogao imati u derbiju protiv Beşiktaşa za vikend.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bizzy_dany 22.01.2013.

    Sta fali, Gala igra u Ligi Sampiona u 1/8 final. Sneijder moze ponovo da pokaze svoj kvalitet.

  • kiki1984_1 22.01.2013.

    ne razumijem zasto se pljuje po turskoj ligi,ima jakih klubova i igraca..a ovaj sneijder po trenutnoj formi nije ni za NHL..zadnju postenu utakmicu je odigrao na svj. 2010.

  • patos 22.01.2013.

    Turci su nevjerovatan narod. Tu zemlju je prosto nemoguce osvojiti, pogledajte samo koja srcanost a ima ih 60 miliona. Svi narodi su ponosni al Turci su posebna vrsta, sto se tice vatrenosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare