To je to što me zanima!

Sneijderov agent: U Interu nisu održali dano obećanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pričalo se o tome da će mu produljiti ugovor, a pritom i dati bolja primanja, no u Interu se nisu toga držali, kaže Søren Lerby, Wesleyjev agent
Vidi originalni članak

Čini se da puca ljubav između Wesleyja Sneijdera i njegovog aktualnog kluba Intera. Barem se tako može naslutiti iz riječi nogometaševa agenta. Kandidat za Zlatnu loptu na sebe je privukao interes velikog broja najjačih svjetskih klubova, a i sam protekloga tjedna izjavio da ne odbacuje mogućnost preseljenja u Manchester United. Cijela bi se priča mogla aktualizirati nakon nastupa punog gorčine kojim se talijanskim medijima obratio njegov agent.
- U Interu nisu održali riječ koju su nam dali - kaže Søren Lerby i nastavlja:
- Pričalo se o tome da će mu produljiti ugovor, a pritom i dati bolja primanja. Obećano nam je da će mu plaća narasti i da će u ugovor biti uključen izvrstan bonus, no u Interu se toga nisu držali.
Sneijderov agent, nekad i sam sjajan nogometaš, ovim je riječima upozorio aktualne prvake Europe da riskiraju Sneijderovo zadržavanja na San Siru. Nizozemski reprezentativac trenutačno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, što mu je zajamčeno ugovorom koji ga za Inter veže do lipnja 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fudbaler 02.10.2010.

    silvianavarro.........Da Real M ima jednu od najbolji ekipa.A sad mi reci šta je taj Real M osvojio sa tom spektakularnom ekipom zadnjih dvi,tri godine.Pa i Robben je bio rezerva i Realu M,a u Bayernu je glavni.Ima tu jos dosta igraca,koji nisu uspjeli Kaka,Benzema...

  • nenode23 02.10.2010.

    Maknimo iz nogometa sve te razne agente i menagere!

  • fudbaler 02.10.2010.

    Šta se on ima bunit.U Realu je bi rezerva nad rezervama,i on moze samo zahvalit Interu sto ga je doveo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare