To je to što me zanima!

Sneijderu propao transfer radi seksi filma supruge Yolanthe?

Wesley Sneijder našao je novu destinaciju, no transfer u Galatasaray je navodno propao nakon što su navijači 'iskopali' film u kojem je glumila njegova golišava žena
Vidi originalni članak

Wesley Sneijder je 'tražena roba u gradu' zimskog prijelaznog roka, a europski sportski mediji svakog dana nađu mu novu destinaciju. Među njima je i Galatasaray, s kojim je veznjak navodno bio u ozbiljnim pregovorima, a spominjala se cifra od 6 milijuna eura.

No, kako piše talijanski Calciomercato transfer je sabotiran zbog neobičnog razloga. Naime, navijači Galatasaraya iskopali su video snimku filma 'Turkse Chich' iz 2006. u kojem kontroverznu ulogu glumi Sneijderova supruga. Yolanthe Cabau tad je igrala ulogu turske muslimanke, koja u seksi scenama zavodi mladog momka.

Iako je Turska među liberalnijim zemljama u muslimanskom svijetu, u njihovoj javnosti film se očito percipirao kao uvredljiv po islam što nisu zaboravili navijači Galatasaraya. Ne bi bilo ništa neobično da transfer zaista propadne prisjetimo li se primjera Dine Drpića, kojemu je prije nekoliko godina propao već dogovoreni transfer u Bešiktaš nakon što su u turskom klubu vidjeli njegovo pokazivanje stražnjice Torcidi na utakmici Dinama i Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • jelasmafija 11.01.2013.

    ovoj na čelu piše UDALA SE ZBOG PARA...

  • StaBiSaSvijetomUpm 11.01.2013.

    Nije ni cudo sto je sneijder stalno van terena pogledajte sta wes dere... :))

  • Švejk 11.01.2013.

    Nema druge nego spojit Drpića i Sneiderovu.Koliko se sječam i on je sklon pokazivanju nekih dijelova tijela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare