To je to što me zanima!

Snimili su huligana kako baca baklju: Igor Akinfejev je dobro

Dan nakon skandaloznog završetka utakmice između Crne Gore i Rusije pojavila se snimka na kojoj se vidi huligan koji pali baklju i baca je na travnjak Pod Goricom...
Vidi originalni članak

Incident na sinoćnjoj nogometnoj utakmici Crne Gore i Rusije u Podgorici, koja je zbog nereda prekinuta u 67. minuti utakmice, zgrozio je svijet. Huligani su ponovno bili u glavnoj ulozi.

Tek što je počela utakmica, jedan je gledatelj upalio bengalku i bacio je prema travnjaku. Gađao ili ne, pogodio je ruskog golmana Igora Akinfejeva ravno u glavu koji je zbog toga morao biti hitno prebačen u bolnicu. Zadobio je potres mozga te opekotinu na vratu, ali nije ozbiljnije nastradao.

-  Hvala svima koji su mi dali podršku, sad se dobro osjećam. Nažalost, ovakve se stvari nekad dogode u nogometu. No nadam se da se ovakvo što više nikad neće dogoditi ni u Crnoj Gori ni bilo gdje drugdje u svijetu - rekao je Akinfejev.

Utakmica će vrlo vjerojatno biti registrirana rezultatom 3-0 za Rusiju nakon što je sudac Deniz Aytekin označio definitivan kraj poslije trećeg prekida uzrokovanog gađanjem ruskog reprezentativca Dmitrija Kombarova u 67. minuti.

Na YouTubeu se pojavila snimka bacanja sporne baklje s tribine (3:27). Neposredno nakon toga vođa navijača oglasio se preko razglasa kako su identificirali huligana te zamolio sve prisutne da ne ubacuju ništa u teren.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • MeneNema 29.03.2015.

    budale odu tamo raditi sranja... zato me hvata proljev kad cujem za nogomet

  • Ivica SiveParic 29.03.2015.

    kriv je a i organizator je kriv kako moze unjet baklju na trebine ?

  • makc 29.03.2015.

    Svaka čast na večini normalnih komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare