To je to što me zanima!

Internetom kruže snimke: Šef sudaca Bruno Marić pjevao Hajdukove i Dinamove pjesme

Naime, tijekom subote svjetlo dana ugledala je snimka na kojoj Marić u jednom lokalu pjeva pjesmu 'Marina' od Prljavog kazališta, uz izmjenu 'boje vena boje Dinama', a nedugo nakon toga i snimka na kojoj pjeva Hajdukovu pjesmu
Vidi originalni članak

Bruno Marić, bivši hrvatski sudac, a danas šef Komisije sudaca HNS-a, osvanuo je u opuštenijem izdanju. Naime, tijekom subote svjetlo dana ugledala je snimka na kojoj Marić u jednom lokalu pjeva pjesmu 'Marina' od Prljavog kazališta, ali uz izmjenu teksta 'imala je oči boje vena, boje vena boje Dinama', koju pjevaju Dinamovi navijači. 

Video pogledajte OVDJE 

Nije poznato kada je, gdje i kojim povodom nastao ovaj video, no nedugo nakon toga osvanuo je još jedan. Ovaj put je Bruno Marić za mikrofonom, ali na repertoaru je bila Hajdukova pjesma.

Vidno raspoloženi šef sudaca je ovaj put zapjevao 'Kada umrem umotan u bilo' od Vinka Coce, koju pjevaju Hajdukovi navijači.

Video pogledajte OVDJE 

Sudeći po pozadini, vrlo moguće da je riječ o istome lokalu, ali obzirom da je Marić u drugoj odjeći, teško je reći je li i riječ o istoj večeri. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Tinktura4 31.07.2022.

    Jedan,jedini ,neponovljivi.. Ljudina..

  • Vladovladić_2 31.07.2022.

    Jedan od najzaslužnijih za domaće uspijehe Dinama. Naša legenda.

  • ForzaFiumeFOF 31.07.2022.

    Ajme koja drama...neka čovjek u svoje slobodno vrijeme radi šta hoće...novinari umjesto da naprave par kvalitetnih članaka o sudcima i par intervjua, oni rade kontra i žele ih zgaditi narodu...čemu to ljudi, da bi se više klikalo i komentiralo, kakav trash

Komentiraj...
Vidi sve komentare