To je to što me zanima!

Soderling napisao povijest: Potjerao Nadala iz Pariza

Švedski tenisač napravio je pravu senzaciju nanijevši prvi poraz Nadalu na Roland Garrosu uopće. Španjolac je dosad imao omjer 31-0
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal iznenađujuće je poražen u osmini finala Roland Garrosa od 23. igrača svijeta Robina Soderlinga 6-2, 6-7, 6-4, 7-6. Šveđanin je napravio pravi podvig izuzetnom izvedbom protiv Španjolca. Prvi set je osvojio koncentriranom igrom i koristeći svaku Nadalovu grešku. Španjolac, koji je tijekom cijelog meča imao problema uspostaviti svoju igru, dobio je drugi set u "tie-breaku". No Soderling se nije predavao. Jedan zlata vrijedan "break" u trećem setu donio mu je prednost od 2-1 u setovima, što nije propustio iskoristiti. Uspio je izdržati Nadalove pokušaje u četvrtom setu i "tie-breaku" zaslužio pet "break" lopti. Iskoristio je drugu za jedno od većih iznenađenja u tenisu u posljednje vrijeme. Rafael Nadal ovojio je četiri uzastopna naslova na Roland Garrosu. Na tom renomiranom turniru do meča sa Soderlingom imao je omjer 31-0.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nixxx 31.05.2009.

    Nadal je sigurno mislio \"Tko je taj uopće?\" i zato je dobio po njonjari. A ovaj je došao s parolom \"Nemam kaj izgubiti, jedino mogu puno dobiti\" i dobio je sve. Tako je često u sportu i to vjerojatno zato što pobijeđivati stalno vjerojatno postane dosadno.

  • bays 31.05.2009.

    i nadal je ljudsko biće, nije čudo da jednom u 5 godina izgubi meč u parizu

  • index.hr 31.05.2009.

    da nije GOCI nadal zaglavio sa kakvom zemskom sinoc, pa zbog toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare