To je to što me zanima!

Šok i tišina u dvorani: Dončić se ozlijedio, stigli prvi rezultati

Kako javlja ESPN, prve rendgenske snimke otkrile su da ozljeda nije teže prirode i da nije došlo do loma. Čini se da je Slovenac gležanj samo iskrenuo i da bi se vrlo brzo trebao vratiti na parket
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih svjetskih košarkaških zvijezda trenutno Luka Dončić (20) ozlijedio se noćas na susretu Dallasa protiv Miami Heata (118-122 np).

Dečko koji je 'preokrenuo' NBA ligu naglavačke otkako je stigao utišao je dvoranu kada je iskrenuo gležanj desne noge nakon što je nezgodno stao na nogu protivničkog igrača i odmah napustio igru.

Ozljeda je izgledala vrlo ružno, pogotovo jer je od početka utakmice do nesretnog događaja prošlo samo minutu i pol. Dončić je s bolnom grimasom napustio parket, a košarkaški svijet s nestrpljenjem je čekao rezultate prvih pretraga.

Kako javlja ESPN, prve rendgenske snimke otkrile su da ozljeda nije teže prirode i da nije došlo do loma. Čini se da je Slovenac gležanj samo iskrenuo i da bi se vrlo brzo trebao vratiti na parket.

Dončić po izlasku iz dvorane nije htio pričati s medijima, no zato jest njegov suigrač Tim Hardaway, koji je u porazu protiv Miamija postigao 28 poena te bio najbolji Dallasov igrač.

- Luka je očigledno veliki, veliki dio ovog tima. Nije ga lako vidjeti u ovakvom stanju. Ipak, nadam se da će se vratiti brzo - rekao je Hardaway.

Dončić je prije tri dana postao prvi NBA igrač koji je ostvario triple-double na terenu izvan SAD-a i Kanade nakon što je njegov Dallas pobijedio Detroit Pistonse 122-111 u Mexico Cityju, a on utakmicu završio s 41 košem, 12 skokova i 11 asistencija.

Također, prije ozljede bio je na prosjeku od 30 poena, 10 skokova i devet asistencija te je bio drugi u utrci za MVP iza Giannisa Antetokounmpa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 15.12.2019.

    bez dončića su 90 posto slabiji

  • mr.perfected 15.12.2019.

    Ameri ovog dečka uopće više ne zovu po prezimenu već ga oslovljavaju sa Luka ili Luka Magic. Tu već znaš da je superstar. A tek 20.

  • ITALO DISCO_90 15.12.2019.

    premlad a u zestokom ritmu.. bit ce tih ozljeda sve vise.. jer ce on sam zeljeti sto vise postaviti rekorda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare