To je to što me zanima!

Gazda bez milosti: Igor Tudor dobio je otkaz u Galatasarayu

Tudor je nedavno doveo Galatasaray na čelo ljestvice, ali nastavio je s neugodnom tradicijom poraza u derbijima, nedavno je dobio porciju od Basaksehira, a presudio mu je nedjeljni poraz od Malatyaspora
Vidi originalni članak

Igor Tudor više nije trener Galatasaraya. Uprava turskog kluba sastala se u ponedjeljak ujutro da raspravi o budućnosti Igora Tudora i odlučila da je vrijeme za promjenu.

Tudor je nedavno doveo Galatasaray na čelo ljestvice, ali i dalje je nastavio s neugodnom tradicijom poraza u derbijima, nedavno je dobio porciju od Basaksehira, a presudio mu je, čini se, nedjeljni razočaravajući poraz 2-1 od Malatyaspora. Galatasaray je najbolja domaća momčad lige, ali u gostima nikoga nisu dobili dva mjeseca i imaju četiri poraza u nizu.

Hrvatski trener ostavlja klub na bod manje od vodećeg Basaksehira s učinkom najbolje napadačke momčadi lige (zabili su 34 gola), ali i s obranom koja jako puno prima (21 gol). Veliki problem su i derbiji. Tudor je u četiri derbija osvojio tek bod, uz poražavajuću gol-razliku 2:10 (Bešiktaš ga je pobijedio 3-0, Basaksehir 5-1, Trabzonspor 2-1, dok je s Fenerbahčeom odigrao 0-0).

Tudor je turskog velikana preuzeo 15. veljače ove godine nakon vrlo dobrog posla s Karabuksporom.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Exterminator 19.12.2017.

    Nije Tudor trener ...barem ne za veće klubove , možda za Solin , Mosor i eventualno Hajduk

  • MH08 18.12.2017.

    Mene zajebo za 1500 kuna na kladionici...

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.12.2017.

    Čeka se konferencija za medije i očekuje se vrhunski kmek jednog od pionira modernog kmeka u dalmatinaca. Najavljena je i prigodna blagdanska žalba šjor marina, a na rivi će biti spontano slavlje koje organizira šjor grujo i njegova udruga. Tko se ne pojavi na spontanom slavlju dobit će batine i mora platit članarinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare