To je to što me zanima!

Šok: Iranci zabranili hrvačima iz Amerike ulazak u državu...

Kao što Iranci ne smiju više ulaziti u Sjedinjene Države, tako i Amerikanci ne smiju u Iran. Neće kroz prste progledati ni američkim hrvačima koji su se trebali boriti na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Američki hrvači neće se moći natjecati na Svjetskom prvenstvu u Iranu ovaj mjesec nakon što su čelnici te države primijenili načelo reciprociteta i zabranili ulazak u državu državljanima SAD-a, izvještava tamošnja novinska agencija Tasnim.

Iranski ministar vanjskih poslova Bahram Ghasemi potvrdio je da je poseban odbor revidirao slučaj u petak i odlučio kako se američki hrvači ne smiju natjecati. 

Ova odluka dolazi nakon što je predsjednik SAD-a Donald Trump zabranio ulazak u zemlju državljanima sedam zemalja s muslimanskom većinom, među kojima je i Iran. Osim toga, u petak je uveo nove sankcije toj zemlji nakon testiranja balističkih projektila prošli vikend.

Američka hrvačka reprezentacija bila je u Iranu 15 puta od revolucije u toj zemlji i planirala je natjecati se na Svjetskom prvenstvu u hrvanju slobodnim stilom koje se 16. i 17. veljače održava u gradu Kermanshahu.

"Ako su ovi navodi točni, Američki hrvački savez iznimno je razočaran. Hrvanje promovira natjecanje i dobru volju, nema mjesta politici", priopćili su Amerikanci.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bare000 05.02.2017.

    Posteno

  • Karlo Butić Butigol 04.02.2017.

    Ma posteno tako treba i Europa neka zabrani svim tim arapima da ulaze u Europu,a zauzvrat ni mo gradani Europe necemo dolazit kod njih.Jest da ce mi jako tesko pasti to sto nemogu ici u Iran,Siriju,Pakistam,Afghanistan,Irak...ali zrtvovat cu se za dobrobit nasih gradana!

  • Boki8 04.02.2017.

    Tako i treba. Najbolje da Amerikanci nedaju nikome da udze u zemlju a tako i niko da amerikancima neda u zemju i eto mira na planeti. Posteno ti sebi ja sebi i postovacemo se uzajamno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare