To je to što me zanima!

Šok iz Italije! Sandro Sukno zbog srca pauzira 2 mjeseca

Istina je, upravo sam se vratio u Genovu iz Milana gdje sam obavio pregled i gdje je utvrđeno nešto, rekao je Sandro Sukno. Zbog srčanih problema morat će pauzirati najmanje dva mjeseca
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šokantne vijesti stižu nam iz Milana. Najbolji hrvatski vaterpolist Sandro Sukno ima problema sa srcem zbog kojih će morati mirovati iduća dva mjeseca.

- Istina je, upravo sam se vratio u Genovu iz Milana gdje sam obavio pregled i gdje je utvrđeno nešto - rekao je za Sportske Novosti Sukno.

- Mislim da sam više preventivno zaustavljen, da su me prevencijski zaustavili od treninga, napora, bazena... Čisto da vidimo kako to ide dalje jer ipak je srce dosta ozbiljna stvar. Zdravlje je sada najbitnije.

Sve je krenulo redovnim liječničkim pregledom uoči nove sezone na kojem je utvrđeno da Sukno ima određenih srčanih problema. 

- Liječi me čovjek koji je sigurno najbolji liječnik za sport u Italiji. Riječ je o dr. Paolu Zeppilliju. On je izvanredno cijenjen, ima puno iskustva u radu sa sportašima i puno smo pričali. On me savjetovao da napravimo pauzu mjesec-dva.

Suknu sada slijedi pauza od dva mjeseca, a vjerojatno će se vratiti u rodni Dubrovnik na neko vrijeme.

- Ma, bit će sve u redu - rekao je za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nori 🖖 15.10.2017.

    Sitna urođena srčana mana. Kardiolozi pušu na hladno-ziher je ziher!

  • SrpskiOrao91 14.10.2017.

    Drzi se majstore!

  • Iskrivljena antena 14.10.2017.

    Majstor bolji je od svih Crnogorskih i Srpskih vaterpolista realno i činjenično

Komentiraj...
Vidi sve komentare