To je to što me zanima!

Šamar iz Uefe: Hrvatska protiv Engleske na praznom stadionu!

Uefa može potvrditi kako će se utakmica Uefine Lige nacija između Hrvatske i Engleske 12. listopada 2018. igrati bez gledatelja, stoji u priopćenju krovne nogometne europske organizacije
Vidi originalni članak

Prvu, ujedno i povijesnu domaću utakmicu u Ligi nacija, Hrvatska će igrati bez gledatelja. Prazne tribine Poljuda, Maksimira ili nekog trećeg hrvatskog stadiona ugostit će Englesku u prvom kolu novog Uefinog natjecanja.

ANKETA: KAKO ĆEMO PROĆI? "Vatreni" protiv Španjolske i Engleske u Uefinoj Ligi nacija!

Naime, na terenu Poljuda 2015. godine uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Italije za Euro 2016. na terenu je osvanula svastika, a Uefa je nakon istrage Hrvatsku kaznila i s dvije domaće utakmice pred praznim tribinama.

- Uefa može potvrditi kako će se utakmica Uefine Lige nacija između Hrvatske i Engleske 12. listopada 2018. igrati bez gledatelja - stoji u priopćenju krovne nogometne europske organizacije.

KOMENTIRAO LIGU NACIJA Dalić: Spektakl! Ovo je daleko bolje od prijateljskih utakmica

Hrvatskoj je preostala još jedna utakmica kazne zbog svastike na Poljudu. Disciplinska komisija Uefe tad je kaznila HNS oduzimanjem jednog boda, sto tisuća eura te dvije domaće utakmice u Uefina natjecanjima bez gledatelja.

Prvu smo odradili protiv Bugarske, a drugu ćemo baš u listopadu protiv Engleske. Na kraju, to znači da više od dvije godine nećemo igrati domaću utakmicu s publikom pod okriljem Uefe.

 

Idi na 24sata

Komentari 239

  • zeljkog 31.01.2018.

    "Hvala" SDP-ovce.Takodjer za slučaj Stobreč 1 i Stobreč 2.

  • Soliterba 31.01.2018.

    nek prijave tekmu u nekom selu... kad se uefa s nam sprda i mi bi s njom trebali... al proci ce i ta tekma.. onda idemo ozbiljno navijat

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 31.01.2018.

    Rugla od stadiona i dolice prosjecnoj repki i privatnoj prciji!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare