To je to što me zanima!

Španjolci ispali s Eura: Rusija zabila u drugom produžetku!

Rusija je pobijedila Španjolsku golom u produžecima 4-3 te izborila finale Eura u futsalu. Rusi će igrati s Talijanima koji su dobili Portugal 4-3 u drugom polufinalu...
Vidi originalni članak

Italija i Rusija igrat će u finalu Europskog prvenstva u futsalu koje se održava u Belgiji. Španjolska je ispala u polufinalu od Rusije. Italija je slavila protiv Portugala u drugom polufinalnom susretu.

Ništa od petog naslova u nizu

Španjolska futsal reprezentacija šokantno je ispala s Eura u Belgiji. Ništa od petog uzastopnog europskog naslova. U polufinalu je od "furije" bolja bila Rusija golom Robinha u drugom produžetku, nakon što u regularnom dijelu nije bilo pobjednika (3-3). Veliko je to razočaranje za Španjolce.

Španjolska je imala 1-0, Rusija se vratila i dvaput vodila (2-1 i 3-2), da bi dvije minute prije kraja utakmice Španjolska zabila za 3-3. Robinho je bio čovjek odluke za Rusiju u drugom produžetku.

Italija bolja od Portugala

Talijani, momčad koja je izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu Eura, preko Portugala otišli su u finale Eura. Vodili su 1-0, Portugal se vratio i poveo 2-1, ali onda su Talijani ubacili u višu brzinu i zabili tri gola zaredom. 

Portugal je do kraja utakmice uspio tek ublažiti poraz.

Kraj španjolskog monopola 

Italija i Rusija odlučit će o novom europskom prvaku. Upravo su ove dvije reprezentacije jedine koje su se uspjele umiješati u španjolski monopol na europskoj sceni. Španjolska je od devet europskih prvenstava osvojila njih šest, a Rusija i Italija po jednom su bili europski prvaci. Rusi 1999. godine, a Talijani 2003. godine...

Futsal, Euro, polufinale:

  • Rusija - Španjolska 3-3 (4-3 nakon produžetaka)
  • Italija - Portugal 4-3
Idi na 24sata

Komentari 22

  • dario1983 07.02.2014.

    prva 4 mjesta na europskom mjestu osvojili su brazilci....pa to je presmjesno

  • deronja 07.02.2014.

    Rus Robhino !!!!!

  • 07.02.2014.

    pao na listićuzbog njih :D kada su utakmice na rasporedu za 3 mj.i finale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare