To je to što me zanima!

Šok u Beogradu: Crvena zvezda zabila sama sebi u 90. minuti i ostala bez skupine Lige prvaka!

Izraelskom prvaku je Ligu prvaka donio autogol Milana Pavkova u 90. minuti. U Ligu prvaka plasirala se i Benfica za koju je 40 minuta odigrao Musa, dok Qarabagu nije puno vrijedio gol Filipa Ozobića
Vidi originalni članak

Nogometaši portugalske Benfice, češke Viktorije i izraelskog Maccabija iz Haife plasirali su se u grupnu fazu Lige prvaka.

Maccabi je odigrao 2-2 u Beogradu protiv Crvene Zvezde i tako sačuvao pobjedu od 3-2 iz prve utakmice u Izraelu. Zvezda je pogocima Pešića (27) i Ivanića (43) vodio s 2-0, da bi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela bio dosuđen penal za Maccabi. Kanadski Srbin Milan Borjan je obranio kazneni udarac Hazizu, ali je u nastavku akcije vratar Beograđana primio gol s 30 metara. Strijelac je bio Šveđanin Sundgren. Izraelskom prvaku je Ligu prvaka donio autogol Milana Pavkova u 90. minuti.

ZVEZDA PADALICA VIDEO Pogledajte kako je ispala Zvezda: Kanadski Srbin primio gol po sredini pa onda i autogol

Benfica je u Lisabonu s glatkih 3-0 svladala Dinamo Kijev te potvrdila pobjedu od 2-0 iz Ukrajine. Otamendi (27), Rafa Silva (40) i Neves (42) zabili su za Portugalce u prvom dijelu, dok je Petar Musa zaigrao klub iz Lisabona od 52. minute.

Češka Viktoria je u Plzenu svladala Qarabag s 2-1 i prošla dalje nakon 0-0 u Azerbejdžanu. Bivši igrač Hajduka Filip Ozobić je u 38. minuti doveo goste u vodstvo, ali je češki prvak u nastavku pogocima Kopiča (58) i Klimenta (73) uspio preokrenuti.

Ždrijeb grupne faze Lige prvaka održava se u četvrtak u Istanbulu od 18 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S IVANOM VITASOVIĆEM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 75

  • DUH RATNIKA...MPT 24.08.2022.

    Ko ih je zašto. Neka su ispali...

  • dantejebo 24.08.2022.

    sad će biti članak u maloj srbiji šta Hrvati komentiraju o ispadanju crvene zvijezde

  • Gunersss_ 24.08.2022.

    ZNACI gledao cijelu utakmicu.Zvezda je u rangu hajduka i rijeke i to je to.Prvo poluvrijeme zvezda bila nesta bolja,imala 3 prilike,jedna stativa i dva gola zabili iz tih prilika.Onda u 45min penal za Haifu,golman brani i iza toga dobije lik odmah gol sa 25m po sredini gola🤣🤣🤣🤣(da ne govorim da golman ni loptu ne zna uhvatit,sve se odbija od njega)! Drugo poluvrijeme nema se sta puno reci,ko je gledao bit ce realan.Haifa ih je razbila,puno bolja i puno vise ozbiljnijih prilika dok ovi nisu u stanju 5 dodavanja slozit,sve neko napucavanje i na kraju zasluzen bod Haife!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare