To je to što me zanima!

Šok u Brazilu: Na nogometnoj utakmici preminuo mali "Pele"

Arjuna Luiz Venutto Ramos (17) kojeg su zvali "Pele", umro je tijekom utakmice u nedjelju igrajući za Sao Bernardo. Sva izvješća do tada pokazivala su da je zdrav...
Vidi originalni članak

Velika nada brazilskog nogometa, klinac kojeg su zvali Pele, preminuo je u nedjelju na utakmici Sao Bernarda i Portuguesa Santista. Arjuna Luiz Venutto Ramos (17) srušio se u prvom poluvremenu utakmice. Prevezli su ga u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Preminuo je od posljedica zatajenja srca.

"Sva dosadašnja izvješća i medicinska dokumentacija ukazivala su da je igrač bio potpuno zdrav", izjavio je glavni liječnik u klubu za koji je nesretni nogometaš igrao.

Sao Bernardo je na internetskoj stranici objavio poruku u kojoj žali za nesretno izgubljenim mladim životom te obećava pomoći shrvanoj obitelji dječaka. Nova je to smrt na sportskim borilištima ove godine. 

Podsjećamo, nogometaš Livorna Piermario Morosini također je preminuo na terenu, kao i talijanski odbojkaš Vigor Bovolenta, norveški plivač Alexander Dale Oen, venecuelanska odbojkašica Veronica Gomez te srpski veslač Nemanja Nešić.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • jabulario 09.07.2012.

    počivao u miru...

  • Matek017 09.07.2012.

    Ja mislim da je problem u lječnicima.Neki samo potpišu da su igrači zdravi da bi se ili riješili ili samo da dobe novac.Imao sam i ja sličan slučaj ali to sada nije važno.Želim reći R.I.P za malog Pelea i sućut :// premlad je još...:(

  • ĐorđePatković 09.07.2012.

    sport je ilegalan po zakonu o zaštiti na radu, osim izuzetaka gdje je bitna vještina a sportaša ne traži preopterećenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare