To je to što me zanima!

Zubčić je raskinuo s Cibonom: Potpisao je za Lietuvos Rytas!

Tomislav Zubčić više nije igrač košarkaškog kluba Cibone. Klub i igrač sporazumno su raskinuli ugovor, a Tomislav Zubčić potom je potpisao za litavski Lietuvos Rytas
Vidi originalni članak

Košarkaški klub Cibona i Tomislav Zubčić sporazumno su raskinuli ugovor. Vijes je službeno potvrdio i klub. Zubčić je spakirao kofere i pojačao redove Lietuvos Rytasa.

- Postojala je opcija da Zubčić može ići jer je klub u financijskim problemima. Na ovaj način obje su strane zadovoljne - rekao je trener Cibone Danijel Lutz.

Zubčić je u Ciboninoj prvoj momčadi od 2008. godine. Debitirao je tada u ABA ligi. Ove je sezone imao dosta problema s ozljedama. Izbili su mu tri zuba zbog čega je morao nositi posebnu masku, a morao je pauzirati mjesec dana. 

Bio je jedan od najboljih igrača Cibone, standardni član prve postave. Odlazak Zubčića zasigurno je težak udarac za Cibonu koja se ionako nalazi u teškoj financijskoj i rezultatskoj krizi. 

No Zubčićevo pakiranje kofera samo je nastavak odlazaka iz Cibone. 

Prvo je mjesto sportskog direktora kluba bez objašnjenja napustio Nikša Prkačin. Potom je Smush Parker dobio "pedalu". Amerikanac je pokazao što (ne)zna na parketu i njegov odlazak bio je samo pitanje vremena.

Odlazak Zubčića ipak je iznenađenje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • solo Barca 17.01.2013.

    potez godine. riješili se jednog od najvećih glupana u povijesti cibone

  • Meshi3 17.01.2013.

    Neznam sto je Toronto vidio u njemu ocito kanađani vole hrvate zubo nikako nije za nba a sto je otisao iz cibone to ce mu bit pogreska jer ce vjerovatno grijat klupu u Rytasu

  • daljinac 16.01.2013.

    trebo je otići prije da spasi cibonu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare