To je to što me zanima!

Šok u Danskoj: Rukometaš (23) umro za vrijeme utakmice!

Sportski svijet u samo jednom danu potresle su dvije tragedije. Nakon pogibije nogometaša UAE-a, preminuo je rukometaš Esbjerga za vrijeme utakmice u 2. ligi
Vidi originalni članak

U samo jednom danu dogodile su se dvije velike tragedije. Nakon što je život izgubio reprezentativac UAE-a Theyab Awana u prometnoj nesreći, još jedan šok dogodio se u Danskoj. 

Rukometaš danskog drugoligaša Esbjerga Lars Olsen (23) preminuo je u nedjelju navečer u Maribou za vrijeme utakmice protiv Sydhavsoernea. Olsen je 13 minuta prije kraja utakmice kolabirao na parketu i na mjestu preminuo. Netom prije, desno krilo Esjberga je faulirano, no nakon ukazane pomoći vratio se na teren kad se dogodila tragedija.

Fizioterapeut momčadi pokušao je pomoći, no uzalud. Na teren je uskočila i liječnička ekipa, ali nisu uspjeli spasiti mladog rukometaša. Po dolasku u bolnicu Nykoebing-Fakster liječnici su ustanovili smrt.

- Autopsija će pokazati koji je uzrok smrti - rekla je policija.

Utakmica je odmah po nesretnom slučaju prekinuta, a glavni tajnik Danskog rukometnog saveza Morten Stig Christensen je izrazio žaljenje zbog tragedije te izrazio saučešće obitelji preminulog.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Messi100 26.09.2011.

    grozan ponedjeljak.a baš ga inače mrzim......R..I.P.

  • daci15 26.09.2011.

    veto kako te nije sramota ovdje je riječ o jednom mladom covjeku koji je izgubio zivot a ne o tome ko kako govori

  • blaugrana1899 26.09.2011.

    R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare