To je to što me zanima!

Nije strašno: Leki napuknula ruka, dobio plastičnu longetu

Dinamov veznjak Jerko Leko primljen je u Kliničku bolnicu u Mostaru u petak ujutro. Kako doznajemo, napukla mu je ruka. Ozlijedio se na utakmici protiv Zrinjskog...
Vidi originalni članak

Kako doznaje 24sata, Jerku Leki napukla je ruka. Dinamov veznjak u petak ujutro bio je na putu prema bolnici u Mostaru gdje su ga liječnici pregledali i stavili mu plastičnu longetu. Kost u ruci je napuknula, a Leko s tom longetom smije igrati.

- Jerko je ozlijedio tetivnu ovojnicu, ali tu se ne radi o težoj ozljedi. Dapače, on je dobio plastičnu longetu. Neko vrijeme će morati biti oprezan, no zapravo može normalno trenirati i igrati - rekao je klupski liječnik Božidar Šebečić za službenu stranicu Dinama.

Nedavno je Leko produljio ugovor s Dinamom do 2015. godine, a odigrao je posljednjih pola sata u prijateljskoj utakmici Dinama i Zrinjskog u četvrtak (1-1). Vjerojatno je ozljedu zadobio u nekom duelu na utakmici. 

Dinamovci na Brdu ukazanja

Dinamov stožer zajedno s predsjednikom Mirkom Barišićem i trenerom Krunom Jurčićem te igračima posjetio je Brdo ukazanja. "Modri" svake godine posjećuju svetište u Međugorju. Ni ova godina nije bila iznimka. Na Brdu ukazanja zadržali su se neko vrijeme, svatko sa svojim molitvama i željama...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gelenda 01.02.2013.

    to kad je ulazio u igru pa kad je nabacivo svom suigraču ozlijedio se... inače leko u 45 min koliko je igro i koliko sam ga ja pratio nije imao niti jedan duel da bi se ozlijedi... :))

  • Brzopoteznik 01.02.2013.

    ma nije strašno malo napukla samo,to se zakrpa ko od šale.....

  • guslar 01.02.2013.

    Neka upotrebi dormeo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare