To je to što me zanima!

Šok u Makedoniji! Ostali su bez Kire Lazarova do kraja turnira?

Bekovska postava Taleski, Pribak i Velkovski bila je nemoćna protiv španjolske obrane i veliko je pitanje kako će Makedonci probiti Dance što će im vjerojatno biti ključna utakmica ako žele u polufinale
Vidi originalni članak

Nakon fantastične predstave u prvom krugu u kojem su na krilima jednako tako fantastičnih navijača prenijeli tri boda u drugu fazu rukometnog Eura, Makedonci su doživjeli težak poraz od Španjolske.

RASPAD SISTEMA Makedonci se raspali bez Kire: Španjolci ih razbili u Varaždinu

Razbila ih je 'furija' 31-20, a da nije bilo Borka Ristovskog na golu, razlika bi bila još veća. No to nije najveći problem Makedonaca, koji su u toj utakmici rano ostali bez Kirila Lazarova.

U pitanju je zadnja loža i lako je moguće da će Makedonci cijeli turnir igrati bez najboljeg igrača, čovjeka koji vuče cijelu reprezentaciju i jednog od najboljih desnih vanjskih svih vremena. Kako je izgledala Makedonija bez Kire?

Bekovska postava Taleski, Pribak i Velkovski bila je potpuno nemoćna protiv španjolske obrane i veliko je pitanje kako će Makedonci probiti Dance što će im vjerojatno biti ključna utakmica ako žele u polufinale.

Prvo igraju protiv Češke, to također moraju dobiti, a onda Danska, koja vodi u toj skupini II ispred Španjolske koja ima utakmicu manje i Njemačke. Makedonci su četvrti i poraz bi u jednoj od dvije posljednje utakmice izbacio bi ih iz igre za medalju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KaštelaGradeMoj 22.01.2018.

    Gotovo je njima svakako...

  • lipo69 22.01.2018.

    ma prenijeli su tri boda samo jer je im skupina bila daleko najlosija

  • dahhmal 22.01.2018.

    Bili su mi simpa dok njihov golman nije napao Linu i zao mi je kaj ga nisu furije i vise zbusili

Komentiraj...
Vidi sve komentare