To je to što me zanima!

Šok u Milanu: Sassuolo srušio Inter iz penala u 95. minuti...

Inter je izgubio dvije domaće utakmice u nizu u prvenstvu prvi put od svibnja 2013. Mogao bi izgubiti i prvo mjesto ako Napoli i Juventus slave u kasnijim utakmicama
Vidi originalni članak

Sassuolo je priredio pravo iznenađenje pobijedivši Inter usred Milana u 18. kolu talijanskog prvenstva. Gosti su slavili golom Berardija iz penala u 95. minuti utakmice. Prva je to pobjeda Sassuola u gostima kod Intera u povijesti kluba. 

Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za pobjedničku momčad, kao i Marcelo Brozović za Inter. Ivan Perišić počeo je utakmicu, a Mancini ga je zamijenio u 64. minuti. Inter je promašio previše šansi, a jedan od tragičara bio je Adem Ljajić. 

Imao je i Sassuolo sjajne šanse do tog penala u 95. minuti koji je skrivio Joao Miranda. Handanović je čudesno branio, ali nije mogao ništa u sudačkoj nadoknadi. Inter je ostao prvi unatoč ovom porazu, no prvo mjesto bi mogao izgubiti ako Napoli dobije Frosinone. Juventus bi također mogao preskočiti Inter ako slavi kod Sampdorije.

Inter je izgubio dvije domaće utakmice u nizu u prvenstvu prvi put od svibnja 2013. 

A kako je Vrsaljko zasijenio Perišića i Brozovića i koliko je dobro odigrao utakmicu pogledajte na portalu Goal.

  • Inter - Sassuolo 0-1 (Berardi 90' + 5' p)
Idi na 24sata

Komentari 67

  • ArnelKozlica 11.01.2016.

    ja ne mogu ovakve ljude da shvatim, pa upravo gledam snimak utakmice evo 77 minut inter daleko bolji stvarao prilike napadao... a brozovic igracina decko sto ima zadnji pas te trci kao navijen i ne znam za mene bolje igra desetku nego kovacic ikad sto je igrao tj po meni na ovoj utakmici jedan od boljih.

  • napoleonov sin 10.01.2016.

    teškomi pada poraz intera,ali nisu daleko od napolija koji ove sezone igra odlično.forza negro azurri

  • globus 10.01.2016.

    Juventusu će biti teško večeras bez Marchisia, ali bez obzira što se večeras dogodi, najkvalitetnija su ekipa u ligi i zato će ju i osvojiti po peti put zaredom. Samo je pitanje trenutka kad će zasjesti na vrh poretka...nakon dva, tri ili sedam kola. Nakon 8 uzastopnih pobjeda mogao bi se dogoditi jedan kiks, ali ne mora značiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare