To je to što me zanima!

Šok u Parizu: Nadal odustao od ovogodišnjeg Roland Garrosa!

Imam problema s ručnim zglobom. Jučer sam igrao pod injekcijama, a kasnije navečer nisam mogao micati zglobom od bolova, rekao je najtrofejniji tenisač Roland Garrosa u povijesti
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač i jedan od glavnih favorita za osvajanje Grand Slama u Francuskoj Rafael Nadal odustao je od ovogodišnjeg Roland Garrosa! Španjolac je ozlijedio ručni zglob zbog kojeg nikako nije mogao nastaviti turnir.

- Imam problema s ručnim zglobom. Jučer sam igrao pod injekcijama, a kasnije navečer nisam mogao micati zglobom od bolova - rekao je najtrofejniji tenisač Roland Garrosa u povijesti.

Svi fanovi Rafaela Nadala, ali i neutralni ljubitelji tenisa sigurno su ražalošćeni ovakvom viješću pošto je Nadal glasio za prvog favorita, uz Novaka Đokovića, za osvajanje French Opena. Nadal je apsolutni rekorder kada je u pitanju francuski Grand Slam na zemlji - osvojio je ovo natjecanje 9 puta, posljednji 2014. godine.

Sljedeći meč Nadal je trebao igrati protiv sunarodnjaka Marcela Granollersa s kojim je igrao četiri puta i četiri puta pobijedio.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Nemo22 28.05.2016.

    Taj Nadal nesto cesto izbiva .....Doping? Boji se testova?

  • Delije_KNN 28.05.2016.

    Koga nema bez njega se može takav je život i sport!Ovo je Spartaaaaa!

  • ilija7 28.05.2016.

    tom se nisam nadal

Komentiraj...
Vidi sve komentare