To je to što me zanima!

Šok za Juve: Prvi poraz kod kuće na startu sezone ikada!

Cyril Thereau postigao je gol "u krivu mrežu" i donio Udineseu pobjedu nad Juveom na startu nove sezone Serie A u Torinu. Povijesni je to poraz "bianconera"...
Vidi originalni članak

Ispunjena Juventus Arena, otvorenje sezone za branitelja naslova. Sve je bilo spremno za pobjedu "stare dame" nad prošlosezonskim davljenikom Udineseom. No nisu se s tim složili gosti iz Furlanije.

Šokirali su Juventus i odnijeli tri boda iz Torina pobijedivši 1-0, što je prvi domaći poraz "bianconera" još od siječnja 2013. protiv Sampdorije (47 utakmica) te prvi put u povijesti kluba (!) da su na otvaranju sezone kod kuće izgubili te da nisu uspjeli postići barem jedan gol.

Massimiliano Allegri izjurio je u svlačionicu, a igrači su se gledali u nevjerici. Razumljivo s obzirom na činjenicu da su imali deset udaraca više od protivnika te tri u okvir (15-5; 5-2). Niti to, niti 66 posto posjeda lopte, nije im pomoglo da se domognu gola.

Ključan trenutak utakmice zbio se 11 minuta prije kraja. Panagiotis Kone primijetio je nečuvanog Cyrila Thereaua na petercu koji "sam kao duh" pogađa pokraj Gigija Buffona za trobod Udinesea.

Slab je to bio debi u Serie A za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je igrao svih 90 minuta i bio dosta aktivan, ponajviše u prvom dijelu. Uputio je četiri udarca, od kojih je jedan išao u okvir. Propustio je i dvije vrlo dobre šanse.

Serie A, 1. kolo:

  • Juventus - Udinese 0-1 (Thereau 79')
Idi na 24sata

Komentari 162

  • dobro jutro 24.08.2015.

    Pogba je izgubio 26 lopti,samo 3 puta predriblao igraca,Lihtstainer imao 5 nabacaja s desne Evra 7 s lijeve strane,Bonuci je oduzeo samo 5 lopti,Chielini imao najvise dodavanja oko 90 a od toga 11 pogresno kako su mogli pobjediti ali to je samo prva utakmica

  • ko-kores 24.08.2015.

    manđa na šosudbu u zagreb da ne ispadne,.

  • ko-kores 24.08.2015.

    heheh,doveli manđu za pojačanje,hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare