To je to što me zanima!

Šok u Wimbledonu! Đoković je predao meč protiv Berdycha...

Radio sam sve što mi je fizioterapeut rekao, ali bilo mi je sve gore. I prije meča me užasno boljelo, ali nisam tip osobe koja neće probati. Uvijek volim probati i makar zakoračiti na teren, rekao je Đoković
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković predao je meč Tomašu Berdychu pri rezultatu 7-6, 2-0 za češkog tenisača. Berdych će tako u polufinalu Wimbledona igrati protiv Rogera Federera, koji je s 3-0 dobio Raonića. Đoković je predao zbog ozljede.

- Nije ozljeda ramena. Lakat je taj koji me muči. Čak više od godinu i pol. Zaista je loše što moram završiti Wimbledon na ovakav način iako sam pola sata igrao s boli koja je nepodnošljiva. Nikakvi tretmani ni lijekovi nisu mogli pomoći. Bol sam najviše osjećao na servama i forhendima tako da nije imalo smisla nastavljati meč - utučeno je nakon meča rekao Novak.

Njegov put do četvrtfinala bio je prilično jednostavan. Nije izgubio niti jedan set na glavnom ždrijebu u četiri meča i onda je morao predati zbog ozljede.

- Na kraju krajeva, ovo je situacija koju jednostavno moram prihvatiti. Bol se postupno povećavala kako su dani prolazili od početka turnira. Radio sam sve što mi je fizioterapeut rekao, ali bilo mi je sve gore. I prije meča me užasno boljelo, ali nisam tip osobe koja neće probati. Uvijek volim probati i makar zakoračiti na teren. To je sve što sam mogao.

Berdych je tako ni kriv ni dužan ušao u polufinale Wimbledona gdje će igrati protiv Rogera Federera. Švicarac kojem je na klupi naš Ivan Ljubičić uvjerljivo je slavio protiv Miloša Raonića 3-0 u setovima.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • lesijaka 13.07.2017.

    I prošli meč ga bolilo što nije predao?

  • Prekrasni 12.07.2017.

    NOV4K se raspada čim naiđe na protivnika koji malo poklanja i ne pobjeđuje sam sebe,pa glumi ozljedu.

  • 12.07.2017.

    Kak bi srbi rekli.......Tooooo Nooooleeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare