To je to što me zanima!

Šok za Cibaliju: Rudar im u Labinu utrpao pet komada!

Trećeligaš Rudar iz Labina 'obrukao' je Cibaliju 5-2 u šesnaestini finala Kupa Hrvatske. Dvojica mladih igrača proslavila su se u ovoj utakmici
Vidi originalni članak

Gledamo u leđa samo Dinamu, mi smo druga momčad prvenstva, likovali su posljednjih dana svi u Cibaliji. I usput su malo poletjeli, igrači pogotovo. Put u Labin za njih je bio samo izlet, odrađivanje posla, a ispao je - teška bruka! Ne samo da ih je niželigaš izbacio iz Kupa već u 1/16 finala, već im je do vrha natrpao mrežu. Labinjani su gostima iz Vinkovaca zabili pet komada i očitali im jednu lijepu nogometnu lekciju. Kad si igrač Cibalije, teško možeš bilo koga podcijeniti, kaže prva i jedina lekcija društva iz Labina.
Na 'katedru' su zasjeli 23-godišnji Marko Lepinjica i 19-godišnji Valentino Stepčić. Prvi je zabio tri komada prvoligašu, drugi preostala dva, pokazavši da i anonimni klinci mogu osramotiti Cibaliju ako se ovi ponašaju kao da su Barcelona ili Manchester United. Već do poluvremena Rudar je imao 3-1, u nastavku povratka protiv nadahnutih Labinjana više nije bilo.
Dejan Pavličić zabio je jedini Cibalijin gol u prvom dijelu, pa smanjio na 3-2 početkom nastavka. Ali nije to omelo igrače Rudara, koji su u posljednjih deset minuta ušli s tri gola viška. Još je i Baraban dobio crveni karton u 84. minuti, tek toliko da vinkovački užas u Labinu bude potpun.
S kim će Rudar igrati u idućem kolu još uvijek se ne zna, no taj je podatak zapravo i manje važan. Labinjani su već ovom pobjedom svoj posao napravili, autori su najveće senzacije ove sezone u hrvatskom klupskom nogometu.

INTER NA PENALE, ISTRI PRVOLIGAŠKI OKRŠAJ
Umalo se senzacija dogodila i u Suhopolju. Prvoligaš Inter lako se u prvom poluvremenu obračunao s pomalo uplašenim domaćinom i poveo 2-0. No drugoligaš Suhopolje u nastavku se probudio, uspio izjednačiti i pobjednika nije bilo sve do penala. A tamo je Inter bio sretniji i s ukupnih 9-8 prošao u osminu finala Kupa. Među 16 najboljih je i Istra 1961, koja je na gostovanju pobijedila Croatiju iz Sesveta 1-0. Gol odluke zabio je Barišić. A puno lakše svoj je dio posla obavio Pomorac. Momčad iz Kostrene pobijedila je s visokih 5-1 Slavonac iz Starih Perkovaca.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Frank Ribery 23.09.2009.

    Ovaj lik na slici skroz lijevo isti Robert Pires!

  • v3c 23.09.2009.

    CIBALIJOOOOO pop.uši MI ku.rac MOJJJJJJJ!!!!!!!!!!!

  • OdjebJeLansiran 23.09.2009.

    Evo zašto se Cro Cop žurio nazad u HR upravo je udvostrućio dobit.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare