To je to što me zanima!

Šok za "elf"! Joachim Löw se udario utegom, oštetio arteriju

Moram odmoriti četiri tjedna, rekao je izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw nakon bizarne ozljede prilikom vježbanja. Zadobio je kontuziju arterije udarcem utegom
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna reprezentacija u lipanjskim će utakmicama kvalifikacija za Europsko prvenstvo biti bez izbornika Joachima Löwa (59) nakon što je pretrpio bizarnu ozljedu.

Prema pisanju Bilda, Löw je hospitaliziran u Freiburgu zbog problema s cirkulacijom nekoliko tjedana nakon što se pogodio - utegom! Dijagnoza kaže: kontuzija arterije.

- Već se osjećam bolje, ali moram odmoriti iduća četiri tjedna. U stalnoj sam komunikaciji sa stručnim stožerom, tako će i ostati za obje utakmice. Marcus Sorg, Andy Köpke i Oliver Bierhoff imaju puno godina iskustva i prebrodit će ovu kratku pauzu - poručio je Löw.

Njemačka je kvalifikacije za Euro 2020. otvorila pobjedom na gostovanju kod Nizozemske (3-2), a u lipnju je očekuju gostovanje kod Bjelorusije (8. 6.) i domaća utakmica protiv Estonija (11. 6.)

- Najvažnije je da Jogi sasvim ozdravi u sljedećih nekoliko dana. Da, naravno da bi se htio vratiti na travnjak, ali u pravu je, mora se odmoriti - rekao je menadžer reprezentacije Oliver Bierhoff.

Löw je izbornik Njemačke od 2006. i osvojio je naslov prvaka svijeta 2014., treće mjesto 2010. i srebro na Europskom prvenstvu 2008. uz zlato na Kupu konfederacija 2017.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NIKE 31.05.2019.

    Švabe trabunjaju o nekim promjenama u nogometu, a Loew je preko desetljeća izbornik. Čovjek je podbacio prošlo SP, nije zvao mladog Sanea u momčad i izgubio je od tamo neke Koreje. Otjerao iz repke Hummelsa i Mullera koji nisu toliko stari i koji su mogli dati još koju dobru utakmicu.

  • VOLBEAT 31.05.2019.

    meni ovdje sliči na Zdravka Čolića..

  • Smikidacho 31.05.2019.

    Jaokim je bizarna faca. Ali je fakat faca, pravi Švabo. Švabo Jaokim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare