To je to što me zanima!

Šok za Novaka Đokovića: Lopovi mu upali u vilu od 10 milijuna eura i ukrali vrijedne stvari...

Ništa bolje od njega nisu prošli ni susjedi jer su te večeri navodno čak 22 kuće bile opljačkane. Đoković je villu u Andaluziji kupio krajem prošle godine
Vidi originalni članak

Dok se Novak Đoković pripremao za početak US Opena, šokirala ga je vijest koja, doduše, nema veze s tenisom! Naime, u njegovu su villu u Marbelli, Andaluziji 23. kolovoza upali pljačkaši i ukrali vrijedne stvari, javljaju srpski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ALBUM 'SENJUTSU' Iron Maiden zahvalio Novaku Đokoviću na novom albumu

Prvi reket svijeta preselio se ovog ožujka u Španjolsku nakon više od deset godina prijavljenog prebivališta u poreznoj oazi - Monte Carlu. Ništa bolje od njega nisu prošli ni susjedi jer su te večeri navodno čak 22 kuće bile opljačkane.

Đoković se odlučio počastiti novim imanjem u prosincu prošle godine, a prema tadašnjim pisanjima španjolskih medija, za nju je izdvojio deset milijuna eura.

Prvi reket svijeta proveo je najveći dio prvog 'korona lockdowna' u toj unajmljenoj vili, a umjesto mjesečne 'rente' odlučio ju je jednostavno kupiti. 

POBIJEDIO DANCA Publika skandirala protivniku, a Đoković mislio da svi njemu zvižde?! 'Ako vi tako kažete...'

U dvorištu se nalazi veliki bazen, tenisko igralište, prekrasan vrt, obilje prostora za djecu, soba za zabavu, kino i drugi sadržaji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dusansk 07.09.2021.

    Kad se napise rec “navodno” sve je mnogo jasnije….

  • 07.09.2021.

    Sta kaze Velja Nevolja

  • nepalski jak 06.09.2021.

    pa neće kod mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare