To je to što me zanima!

Šok za olimpijskog pobjednika: Američki plivač ima rak testisa

Život je kao i utrka na 100 m slobodno, težak i brz tako da ne možete uvijek vidjeti tko je ili što je iza vas. U bazen se vraćam brzo, cilj su mi Olimpijske igre u Tokiju, poručio je hrabri Nathan Adrian
Vidi originalni članak

Šokantne vijesti stižu iz SAD-a.

Peterostruki olimpijski pobjednik, plivač Nathan Adrian, otkrio je da boluje od raka testisa.

- Osjećao sam da nešto nije u redu, nažalost, nakon posjete specijalistima smo otkrili rak u ranoj fazi, počeo sam liječenje i prognoza je dobra - napisao je Adrian na Instagramu, a onda poručio da se brzo vraća u bazen. Želi nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

- Život je kao i utrka na 100 m slobodno, težak i brz tako da ne možete uvijek vidjeti tko je ili što je iza vas. U bazen ću se vratiti za nekoliko tjedana s ciljem odlaska u Tokio - poručio je hrabri plivač koji će na operaciju početkom idućeg tjedna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim razbiti stigmu koja okružuje priče o zdravlju muškaraca. Prečesto izbjegavamo razgovarati o ovako važnim temama, ignoriramo potencijalna upozorenja i odgađamo liječničku pomoć koja nam je potrebna - dodao je.

Adrian je vlasnik pet olimpijskih zlata. Jedino pojedinačno osvojio je na OI u Londonu 2012. godine u utrci na 100 metara slobodno. Preostala četiri zlata osvojio je kao dio američke štafete. U svojoj bogatoj kolekciji ima i  jedno olimpijsko srebro te dvije brončane medalje.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Papatest 25.01.2019.

    Sada će biti Adriana,vidim već se je fotkao s novim frajerom.Moći će se takmičiti u ženskoj ekipi.

  • SamoJako555 25.01.2019.

    I moj kolega je imao rak pa su mu odstranili ... al to je dobio od švalerisanja a ne od uzimanja hormona niti bilo čeg drugog. Tenks

  • jopet_1 25.01.2019.

    Već prokušan način za sakriti doping

Komentiraj...
Vidi sve komentare