To je to što me zanima!

Šok za Saudijce: Zapalio im se avion na putu za Rostov...

Reprezentativci Saudijske Arabije u ponedjeljak su se u večernjim satima zaputili prema Rostovu gdje ih u srijedu očekuje utakmica protiv Urugvaja, a tijekom puta im se zapalio jedan motor na avionu...
Vidi originalni članak

Igrači i stručni stožer reprezentacije Saudijske Arabije su se u ponedjeljak navečer avionom iz Moskve zaputili prema Rostovu gdje će u srijedu na Rostov Areni snage odmjeriti s Urugvajem, no tijekom puta je za njih uslijedio veliki šok. 

Naime, na njihovom avionu s kojim putuju na utakmice se u jednom trenutku zapalio motor, ali na svu sreću nitko nije stradao. Avion koji se zapalio inače pripada ruskoj avio kompaniji "Russian Airlines Airbus".

- Nogometni savez Saudijske Arabije uvjerava sve o sigurnosti članova njihove reprezentacije nakon manjeg tehničkog kvara na motoru aviona. Avion je prije par trenutaka sletio u Rostov - stoji u službenom priopćenju Saveza Saudijske Arabije.

Reprezentacija Saudijske Arabije, uzdrmana ovim događajem, ide na noge razigranom Urugvaju u srijedu, a posljednju utakmicu grupne faze igrat će 25. lipnja protiv Egipta.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivandesnica 19.06.2018.

    Nikakvo čudo pa poznato je da Rusi proizvode najlošije i najnesigirnije avione.

  • KnezDomagoj 19.06.2018.

    Putin u akciji? 🙄🙄

  • Exterminator 19.06.2018.

    Prije bi rekao da su ga sami zapalili i to iznutra ... samo Rusi ko rusi sve zataškali

Komentiraj...
Vidi sve komentare