To je to što me zanima!

Šok za Valdesa! Nije prošao na liječničkom, Monaco ga ne želi

Pregovarali smo s Valdesom, on je došao na liječnički pregled, ali ne možemo ga dovesti. Valdes je ozlijeđen, potvrdio je potpredsjednik Monaca, Vadim Vasiljev...
Vidi originalni članak

Victor Valdes na kraju prošle sezone najavio je kako napušta Barcelonu. U ožujku se ozlijedio na utakmici protiv Celte. Operirao je koljeno 32-godišnji Španjolac i propustio Svjetsko prvenstvo. No ostao je Valdes pri odluci da napušta Nou Camp. 

Barcelona je dovela dvojicu golmana za budućnost, Ter Stegena iz Borussije Mönchengladbach i Claudija Brava koji je došao iz Real Sociedada. 

Valdes je otišao na liječnički pregled u Monaco. Sve je bilo spremno za potpis ugovora, a onda - šok! Ništa od potpisa. Valdes je pao na liječničkog pregledu...

- Pregovarali smo s Valdesom, došao je na liječnički pregled, ali ne možemo ga dovesti. Ozlijeđen je - potvrdio je potpredsjednik Monaca, Vadim Vasiljev.

Danijel Subašić, koji brani u Monacu, tako neće dobiti konkurenciju. Barem ne u liku i djelu Victora Valdesa koji je u problemima. Rekao je kako odlazi iz Barcelone jer ima problem motivacije, a sad ima problem pronalaska novog kluba. 

Spominju se Manchester City i Arsenal, ali to su samo glasine...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • KTBFFH ZG 05.07.2014.

    Monaco mi nije jasan. Cemu kupnja golmana kad imaju Subasica i Romera?!

  • Vladek78 03.07.2014.

    ma vidjeli u monacu da ce biti na klupi pa nisu covjeka htjeli toliko ponizavati a i davati mu ogromnu placu bezveze

  • bosanac laki 03.07.2014.

    šok za Valdesa sreća za Subašića....

Komentiraj...
Vidi sve komentare