To je to što me zanima!

Zvijezdi Borussije otkrili tumor: Ovo je bilo šokantno za sve nas

Današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela obitelj Borussije želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti, kazao je sportski direktor kluba
Vidi originalni članak

Napadaču iz Obale Bjelokosti Sebastianu Halleru (28) dijagnosticiran je tumor na testisima, potvrdila je Borussija Dortmund.

- Današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela obitelj Borussije želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo dobije najbolji mogući tretman - kazao je sportski direktor kluba iz Dortmunda Sebastian Kehl.

Igraču je, naime, pozlilo tijekom treninga u ponedjeljak ujutro, a intenzivne liječničke pretrage otkrile su tumor zbog čega je napustio trening kamp u Bad Ragazu u Švicarskoj i hitno otputovao u Dortmund na liječenje.

SELI NA OTOK City predstavio Haalanda: Pep je jedan od najvećih trenera svih vremena, ponosan sam

Zasad nije poznato što će zahtijevati tretman i oporavak niti je li tumor dobroćudan ili zloćudan. Borussia je zamolila za poštivanje privatnosti te naglasila da će nove informacije odmah podijeliti s javnosti.

Podsjetimo, Haller je ovog ljeta potpisao za Borussiju nakon što je prošle sezone u 44 nastupa postigao 34 gola, od čega 11 u Ligi prvaka.

NOVA I SIGURNIJA METODA U Zagrebu su zamrzavanjem ubili rak: Novi pacijenti već za dva tjedna mogu ići na zahvat

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Real_Madrid81 19.07.2022.

    Sta uradi vakcina!!

  • ChelseaFC. 19.07.2022.

    Tri igrača je i zadnja dva mjeseca obolilo od toga. Baumgartl, Richter i sad Haller. Brz oporavak

  • Matej22☮ 19.07.2022.

    Johnson & Jonhson 😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare