To je to što me zanima!

Šokirala je samu sebe: Serena vratila servis brzine 222 km/h

Murray i Williams pobijedili su Martina i Atawu 7-5, 6-3. Škot Andy Murray je otvorio meč, no glavna zvijezda postala je Serena. Njezini odgovori na servise šokirali su publiku, ali i samu Serenu...
Vidi originalni članak

Andy Murray (32) i Serena Williams (37) pobijedili su u mješovitim parovima Fabrica Martina (32) i Raquel Atawo (36) 7-5 6-3. 'Mur-rena', kako su ih prozvali, jasni su u svojim namjerama.

Njihov je meč po rasporedu bio na glavnom terenu gdje ih je pratilo 15.000 gledatelja kojima su Serena i Andy pružili dovoljno zabave. Na oduševljenje domaće publike, Škot Andy Murray je otvorio meč, no glavna zvijezda postala je Serena. Imala je odgovore na gotovo svaku loptu Martina i Atawe.

Iako je Williams na istom terenu pobijedila i Alison Riske i tako došla do polufinala u pojedinačnoj konkurenciji, Serena nije izgledala niti malo umorno. Vratila je bekhendom Martinov servis koji je išao prema njoj 222 kilometra na sat za četvrtu break loptu. 
 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Stvarno uživam. Zabavljam se, atmosfera je odlična i odlično je igrati s Andyjem - rekla je Williams nakon pobjede, a Murray je dodao: 

- Imala je odlične poteze danas, osobito na kraju prvog i početku drugog seta. Udarala je pobjedničke lopte i tako olakšavala meni posao, dok sam ja promašio nekoliko break lopti - priznao je Andy. 

Unatoč dobrim prognozama  i njihovom ugodnom druženju na terenu, Murray i Williams ispali  u meču protiv  Brune Soaresa i Nicole Melichar 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GGs2 11.07.2019.

    A je*emu trebali ste stavit strelicu i usput napravit challenge na slici zajedno sa jos dve strelice cisto da se vidi da nema outa..

  • hbcro7 10.07.2019.

    Lopta joj sjela direktno na reket, ponekad nije važna samo brzina nego i plasiranje servisa. Uostalom trenirala je sa muškima, igrala protiv sestre i protivnica koje mogu servirati oko 190-200km. I ima dobru koordinaciju oka i reketa-pa zato je i osvojila toliko toga.

  • Sibila Smežuranić 10.07.2019.

    Pa udara kad ima nešto muškog u sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare