To je to što me zanima!

Šokirani Banham: Čovječe, pa gdje sam ja to došao?!

Novo pojačanje Medveščaka Banham zabio je gol za pobjedu protiv Graza u gostima. Ispred dvorane 300 navijača odnijelo ga je do autobusa
Vidi originalni članak

Nadali su se Grazeri da će u prvoj utakmici nove sezone vratiti dio dugova Medveščaku koji ih je prošle godine izbacio iz doigravanja. Ali ništa od toga. Frank Banham, Kanađanin koji je ovog ljeta stigao u Zagreb, zabio je jedini gol na utakmici.
A ispred dvorane - euforija. Banhama je dočekalo 300 navijača Medveščaka, podignuli su ga i na rukama odnijeli do autobusa!
- Čovječe, pa gdje sam to došao. Ovakvo nešto još nisam doživio - govorio je šokirani Banham.
Već danas (17.30) u ‘Ledenu’ dolazi Red Bull Salzburg. Aktualni prvak i najveći favorit ove sezone. Red Bull je dosta izmijenio momčad u odnosu na prošlu godinu, neki igrači otišli su u NHL i neće mu biti lako u Domu sportova. Osobito nakon što je “medo” startao pobjedom u Grazu.
- Sad je pred dečkima sigurno manji pritisak nego da su izgubili. Siguran sam da možemo dobiti prvake - kaže menadžer Dragutin Ljubić.
Medveščak je lani samo dvaput dobio Salzburg, vrijeme je za treću pobjedu. Ulaznice? Nema ih odavno...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domagoj981 12.09.2010.

    onaj - radim dva posla jer mi treba stari...učlanio sam klinca i sebe ali nikako da odem...otići ću na koju od doigravanja sigurno! Pozz iz Istre!

  • TITTO 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • onaj 12.09.2010.

    @domagoj981 - a jebemu valjda se može naći neka neradna nedjelja! Evo iz prve ruke ti garantiram da bolju atmosferu i provod nećeš naći apsolutno nigdje! Utakmice Medveščaka su nešto posebno, ono što se vidi na TV-u nije ni približno doživalju unutra!! Evo ja se laganini već zagrijavam pa za par sati u Dom Sportova uživati u \"unišatavanju\" Red Bull!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare