To je to što me zanima!

Sokolović je vodio u slalomu, ali u drugoj je vožnji izletio...

Hrvatski paraolimpijac, Dino Sokolović, bio je blizu senzacije na Paraolimpijskim igrama u Sočiju. Bio je vodeći nakon prve vožnje slaloma, drugu vožnju nije završio
Vidi originalni članak

Hrvatski paraolimpijac, Dino Sokolović, bio je nadomak senzacije u slalomu na Zimskim paraolimpijskim igrama u Sočiju. Sokolović, kojemu su ovo druge zimske olimpijske igre, bio je vodeći nakon prve slalomske vožnje. Imao je naš jedini predstavnik u Sočiju 1,61 sekundu prednosti ispred drugoplasiranog Japanca Takeshija Suzukija, a Austrijanac Philipp Bonadimann je bio treći s 1,85 sekundi zaostatka.

U drugoj slalomskoj vožnji naš je paraolimpijac pogriješio te je izletio sa staze.

Na kraju je slavio Japanac Takeshi Suzuki ispred Austrijanca Philippa Bonadimanna i još jednog Austrijanca Romana Rabla na trećem mjestu.

Sokolović je u svom prvom nastupu na Zimskim paraolimpijskim igrama u Vancouveru završio na 21. mjestu u slalomu što je bio najbolji rezultat hrvatskog sportaša na zimskim paraolimpijskim igrama u povijesti. Sad je bio nadomak zlata...

Izgubio majku, dva brata i strinu, amputirali mu obje noge

Dino Sokolović je u nesreći izgubio majku, dva brata i strinu. Amputirane su mu dvije noge, ali nije odustao. Vratio se sportu, bio je hrvatski reprezentativac u plivanju, igra košarku, a skijanje je oduvijek volio i jedva je čekao početi s treninzima. Bilo je to 2007. godine. Upoznao je i Janicu Kostelić za koju kaže da mu je idol.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivič 15.03.2014.

    takvi sportaši zauzimaju malo prostora u medijima samo guraju pod navodnicima zdrave!To nije pošteno!

  • milan jovan i ostali dolje 13.03.2014.

    Mozes nam bit idol svima od reda.Covjek nakon takve tragedije ima volje i snage bavit se sportom.Kapa do poda!

  • Baba Vanga78 13.03.2014.

    a ja vijesti... ja umalo najbogatiji na svijetu,a sad nemam sto jesti e ja vam vijesti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare