To je to što me zanima!

Šola hvali: Omeyer uopće nije bolji od našeg Alilovića

Prvi golman hrvatske rukometne reprezentacije Mirko Alilović postao je svjetska klasa, a trener golmana tvrdi da veliki Omeyer nije bolji od njega
Vidi originalni članak

Naši ljudi često omalovažavaju domaće sportaše i previše veličaju strane. Imao je i Omeyer utakmica u kojima je obranio jedva tri lopte. Nije Mirko Alilović ništa lošiji golman od Omeyera, rekao je Vlado Šola, novi trener golmana hrvatske rukometne reprezentacije.
Mnogi upravo Francuza Titija Omeyera smatraju najboljim golmanom današnjice, no Šola misli drukčije:
- Za mene je najbolji Arpad Šterbik. Nije nešto blistao u reprezentaciji, no dva puta je morao pauzirati, a u ondašnjoj momčadi Srbije i Crne Gore bilo je puno nereda. Tek nakon Šterbika dolaze Omeyer, Mirko Alilović i još nekoliko drugih golmana.
Osim Alilovića izbornik Červar u reprezentaciju je na golmanskoj poziciji pozvao Gorana Čarapinu i Marina Šegu.
- Čarapina je osebujan tip. Nema straha, a bome ga ima na golu. Morao bi poraditi na tehnici. Šego je naš najbrži golman. Obojici je minus nedostatak iskustva na velikim natjecanjima - rekao je Šola.

DOK SVI OSTALI PADAJU, NARCISSE LETI I LETI...
Daniel Narcisse strahovito je skočan. Dugo se zadrži u zraku, obrana ga ne stigne blokirati, a on ima više vremena odlučiti kako će šutirati. Zato se golman mora fokusirati na njegovu ruku, a ne tijelo, objašnjava Šola kako zaustaviti Francuza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • matasasabljaki 17.01.2010.

    Po meni u nasoj reprezentaciji fali samo dobar golman i sigurno bi bili prvi !!! A ovo šta šola priča..bezveze..opet mu nije dobro :)

  • platana 17.01.2010.

    ovakvu izjavu moze dati samo narkoman sola ili neki diot koji ne prati rukomet svaka cast alilovicu ali on je 2 koplja ispod omeyera malo bi trebalo poglr+edati uspjehe omeyera naslove i rekorde

  • onaj 17.01.2010.

    Pa taj je Šola cijelu kampanju proveo uz Bandića tako da je vidljivo da njegov mozak nije na nekoj prosječnoj razini... Zato ćemo ovu izjavu uzeti u obzir kao još jednu totalnu glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare