To je to što me zanima!

Solari se uplašio: Trener Reala bježao od navijača u - Smartu

Trener Real Madrida Santiago Solari nije se usudio proći pokraj navijača na odlasku s posljednjeg treninga. Kraljevi su izgubili 3-0 od Barcelone i razgovor s ljutitim navijačima sigurno ne bi bio ugodan
Vidi originalni članak

Santiago Solari planirao je neometano izaći s posljednjeg Realovog treninga, sjeo je mirno u svoj sivi Smart, krenuo prema izlazu, ali je odjednom ugledao grupicu navijača kraljevskog kluba koji su ga čekali pa je naglo odlučio promijeniti svoj smjer kretanja.

Svjestan je i sam da Real nakon poraza od Barcelone 3-0 ne stoji dobro među navijačima i da bi ga oni zasuli različitim pitanjima, kritikama, možda čak i uvredama.

Dok su ostali igrači u svojim bijesnim automobilima prolazili pokraj navijača, trener "kraljeva" na izlazu iz parkinga nije htio riskirati. Naglo je promijenio smjer, skrenuo polukružno, Smartu su zaškripale gume, a Solari se odvezao u suprotnom smjeru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Katalonski lopovi 01.03.2019.

    Solari hijo de puta !!!! srami se ako imas obraza odstupi nakon poraza u subotu i povedi panjeve vasqueza benzemu i balea !!!

  • realan902 01.03.2019.

    Bravo jelena,jos jedan od tvojih najboljih clanaka! Znaci po naslovu ja sam mislio da je on bio pjeske i neki navijac ga je lovio u smartu da ga pogazi

  • nikopolidis_71 01.03.2019.

    Nije on kriv sta nezna nego oni koji su ga postavili tu

Komentiraj...
Vidi sve komentare