To je to što me zanima!

Soldo: Izvukli smo pouku i gledamo prema naprijed...

Hrvatski trener na klupi Kölnovih nogometaša Zvonimir Soldo ne može biti zadovoljan startom u novu sezonu njemačkog nogometnog prvenstva...
Vidi originalni članak

Najneefikasnija momčad iz prošle sezone startala je u novu sezonu domaćim 3-1 porazom od Kaiserslauterna. Ishod dvoboja najviše je usmjerio domaći branič Youssef Mohamad, koji je zaradio isključenje već u 92. sekundi utakmice, čime je postigao bundesligaški rekord, a sva je tri gola Köln primio u posljednjih 20 minuta. Sljedeća utakmica Kölnu nosi gostovanje kod Werdera u subotu, a Soldo će u tom dvoboju biti lišen usluga spomenutog Mohamada, koji bi od Disciplinske komisije Njemačkog nogometnog saveza (DFB) mogao dobiti do tri utakmice suspenzije, te vrlo vjerojatno bez ozlijeđenog Pedra Geromela.
- Utakmica s Werderom za nas možda dolazi prebrzo, ali nakon toga slijede dva tjedna pauze pa ćemo imati vremena za konsolidaciju - komentirao je za Express Soldo, koji smatra da je sva tri gola Köln u prvom kolu mogao spriječiti.
- Razgovarat ću s momčadi. Radili smo pogreške koje ne bi trebali raditi i ukazao sam na njih. Sada moramo prihvatiti poraz, izvući iz njega pozitivne stvari i gledati prema naprijed - dodao je hrvatski trener. Köln je prošle sezone kod Werdera poražen s 1-0, a zadnji je put u bundesligaškom dvoboju slavio u Bremenu davne 1995. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • razbijač23 24.08.2010.

    e moj soldo dragi si mi ka čovik.a te preplaćene zvjezdice triba nekad i malo pritisnut ,nema kod njega strogosti i zato slabo igraju...triba im se ponekad najebat majke da bi slušali...

  • Tsubasa Ozora 24.08.2010.

    nekada mi ga je stvarno žao.. on je kao igrač bio pravi profesionalac, nikada oko njega nije bilo nekakvih skandala, miran, tih i povučen.. ali kao trener to ne prolazi, treba se znati i izderati pošteno na igrače, malo ih izgrditi.. a on je kao mimozica, imam osjećaj da se boji vlastite sjene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare