To je to što me zanima!

Soldo: Zbog Koelna se više ne smijem i loše spavam

Nakon četiri kola Bundeslige Zvonimir Soldo, trener Koelna, posljednji je na ljestvici. Još nemaju niti jednu pobjedu, a stiže im Schalke
Vidi originalni članak

Nakon četiri odigrane prvenstvene utakmice Köln na svome kontu ima samo bod iz remija bez pogodaka protiv frankfurtskog Eintrachta te su na posljednjemu mjestu ljestvice. Poraz 3-1 od Petrićeva Hamburga dodatno je zakomplicirao situaciju kluba pa je Soldo odlučio reagirati. Zakazao je za petak utakmicu protiv drugoligaša iz Oberhausena, momčadi Rot Weißa.
- U teškoj smo situaciji, a kad si na dnu, nema slobodnih dana - objasnio je svoj potez hrvatski stručnjak, koji će bodove za bolje sutra morati tražiti protiv jakog Schalkea u petome kolu.
Najbolju je priliku za pobjedu Soldo imao u trećem kolu, kad im je u goste stigao Eintracht. Imala je Soldina momčad gotovo sat vremena igrača više, no susret je završio bez golova.
- Mora se igrati sa strašću i zadovoljstvom - dodao je trener momčadi koja je izgubila od dortmundske Borussije, Wolfsburga i Hamburga. Soldo kaže da mu nije lako.
- Ne smijem se, nisam opušten i slabo sam spavao. Problem momčadi slaba je komunikacija na terenu i o toj ću temi razgovarati s njima. A od njih očekujem dobru reakciju već protiv Schalkea - završio je Soldo.
U petom kolu Koelnu u goste dolazi Schalke. Momčad iz Gelsenkirchena na četvrtom je mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • van basten 01.09.2009.

    Hvala Zvonimire na pohvali.

  • van basten 01.09.2009.

    To je tek početak, svaka se škola plaća,samo sada će ti biti puno teže igrati protiv Schalkea, jer i oni se moraju vaditi. Da su oni pobijedili Freiburga bilo bi t puno lakše, ovako biti će ti teško.S druge strane je stari vuk Magath. no ne očajavaj, forsiraj igru preko bokova, tu su oni najslabiji, u napadu na 30 m od njihovog gola kratki pasev i proturivanje lopte iza leđa između bočnih igrača i stopera , špice neka ti rade odvlačanje kada ti bočni igrači kreću u napad postavi im osigurače za sprečavanje kontre. Ako budeš ovako igrao sigurno češ ih dobiti. Sretno Zvonimire. Igram jedinicu , sigurno će koeficijent biti dobar.

  • platana 01.09.2009.

    pa dokaz da soldo nije nikakav trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare