To je to što me zanima!

Solskjaer: "Možemo pobijediti svakoga, bilo kad, bilo gdje"

Menadžer Manchester Uniteda bio je presretan nakon pobijede nad Wolvesom, ali spušta loptu na zemlje. "Ako ovako nastavimo do ožujka možemo pričati o borbi za naslov"
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, tvrdi da njegova momčad vjeruje da može pobijediti "bilo koga, bilo gdje" nakon sinoćnje pobijede (1-0) nad Wolverhamptonom .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marcus Rashford (23) osigurao je golom u sudačkoj nadoknadi 'crvenim vragovima' drugo mjesto na ljestvici Premiershipa. Prvi je Liverpool s 32 boda, Manchester United ima dva manje.

- Ovaj je rezultat jako važan za samopouzdanje. Sad smo drugačija momčad, bolja mentalno i fizički. Vjerujem u to zbog izvedbi na terenu i rezultata, a i igrača koji mogu promijeniti smjer utakmice u sekundi - rekao je Solskjaer za Daily Mail pa nastavio:

- Još u predsezoni smo pričali o tome kako trebamo uhvatiti više bodova pred kraj utakmica, to smo i učinili dosta puta ove sezone. Vjerujem da možemo pobijediti bilo koga, bilo gdje.

Iako iznimno zadovoljan pobjedom, Solskjaer tvrdi da je prerano govoriti o borbi za naslov nakon tek 15 utakmica u sezoni. Manchester je zadnji naslov osvojio u sezoni 2012./2013., a od odlaska Sir Alexa Fergusona stvari su krenule naglo na gore.

- Nakon 15 utakmica nema utrke za naslov, a nakon deset utakmica možete izgubiti šansu biti u utrci. O borbi za naslov možemo početi razgovarati kad dođemo do ožujka i travnja.

Strijelac pobjedničkog gola, Marcus Rashford, primijetio je da je branič Wolvesa, Rayan Ait-Nouri, imao problema s grčevima pa je znao koga treba 'napasti'. 

- Imao je grč nekoliko minuta prije - rekao je Rashford pa nastavio:

- Tako sam to jednostavno imao u glavi, htio sam ga napasti i natjerati ga da se okrene da vidim mogu li nešto učiniti. Srećom, spasio nas je odbijanac. Vjerojatno nije bilo najljepše, ali uzet ćemo što možemo i krenuti dalje - zaključio je mladi napadač.

Novogodišnje utakmice Premiershipa

1. siječanj

Everton - West Ham (18.30h)

Manchester United - Aston Villa (21h)

2. siječanj

Tottenham - Leeds (13.30h)

Crystal Palace - Sheffield United (16h)

Brighton - Wolverhampton (18.30h)

WBA - Arsenal (21h)

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Rex_Carlus 30.12.2020.

    Dovoljno je pogledati ovosezonske primljene golove Uniteda, ta obrana ne uljeva ni 2% povjerenja.... prema naprijed se nema šta dodati jedino malo fali kilerskog instinkta , no sve dok shaw,fred,matić,lindelof i takvi kroje prvih 11.....kakve kontinuirane pobjede očekivati?

  • Qebradalaonda 30.12.2020.

    Sun pise kako ce Solskjaer veceras dobit cipelu i da na njegovo mjesto dolazi Claudio Ranieri

  • BojanGašparović 30.12.2020.

    ali isto tako u stanju si izgubiti od bilo koga,bilo gdje, samo si to zaboravio reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare