To je to što me zanima!

Solskjaeru za otkaz čak 67 mil. kuna: United mu jedva čeka isplatiti, stiže Zinedine Zidane

Engleski mediji naširoko su se raspisali o potencijalnom nasljedniku Olea Gunnara Solskjaera. Norvežanin će dobiti veliku odštetu kako bi Manchester krenuo i finalizirao dogovor s proslavljenim Francuzom
Vidi originalni članak

Glavnina je odrađena na hitnom sastanku upravnog odbora i većinskog vlasnika obitelji Glazer. Ole Gunnar Solskjaer dobio je otkaz na mjestu menadžera Manchester Uniteda i kroz skorije vrijeme bi trebala stići službena potvrda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dvije i pol godine na klupi 'crvenih vragova' Norvežanin će odstupiti s vodeće pozicije seniorske nogometne momčadi jednog od najuspješnijih i najpopularnijih klubova svijeta. Navijači su odluku dočekali s odobrenjem pošto je malo onih kojima kap nije prelila čašu strpljenja.

Odluci o izvanrednom otkazu kumovao je debakl na gostovanju kod Watforda (4-1) zbog čega će United Solskjaeru morati isplatiti odštetu od velikih 67 milijuna kuna (7,5 milijuna funti) koliko je ostalo po važećem ugovoru koji istječe 2024. godine.

Prema informacijama s Old Trafforda, 'crveni vragovi' će rado isplatiti punu sumu kako bi čim prije krenuli u lov na novog menadžera. Prema trenutnim opcijama na tržištu, najizgledniji kandidat za vruću klupu Manchester Uniteda je bivši trener Real Madrida i proslavljeni nogometni velikan Zinedine Zidane.

Zidane je bio tvorac povijesnog uspjeha Real Madrida s tri uzastopne Lige prvaka te je navikao raditi u svlačionici prepunoj zvijezda.

Dolazak Francuza bi svakako podržao i Cristiano Ronaldo pošto su njih dvojica u Realu odlično surađivali i znali samo za uspjehe.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Viva Barcca 21.11.2021.

    Gospe moja kak vi lazete kakav zidan MU preuzima Kerik bivsi zadnji vezni igrac MU, i prestanite vise lagati kak vas vise nije sramota gospe moja

  • bukaki.92 21.11.2021.

    Ja smatram da je Zidane pravi izbor jer njega ekipa postuje zbog igracke karijere i vaznosti Zato je uspio u Realu

  • Drogbosnup 21.11.2021.

    Jedno mi samo nije jasno, zašto ne naprave klauzulu u ugovoru ako ne ostvari određene ciljeve odlazi sa minimalcem i gotovo. Ovako bili tko može potpisati vrhunski ugovor i usrat stvar da te otpuste i onda još neki gluplji klubi potpiše milijunski ugovor s njim 2 mjeseca kasnije poput Mourinha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare