To je to što me zanima!

Sopić: Hajduk je doveo Perišića i Brekala? A mi smo analitičara Gorice, to vam je podjednako...

Trener Rijeke nije previše pod dojmom bombastičnih pojačanja na Poljudu predstavljenih baš uoči Jadranskog derbija. Ove zime stigao mu je čovjek koji je radio sa sedmoricom trenera Gorice
Vidi originalni članak

Nešto više od sat vremena nakon završetka Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke (1-2), dok su se gosti pripremali na put na Rujevicu (a tamo će ih čekati trening u gluho doba noći, kako je najavio Željko Sopić) trenera bijelih u mix zoni novinari su upitali:

Tko je favorit za titulu? Hajduk je doveo Ivana Perišića i Josipa Brekala...

- Mi smo doveli analitičara Gorice, to je podjednako - ispalio je Sopić.

Radi se o Josipu Paušiću, koji se priključio riječkom stožeru na poziv bivšeg šefa krajem godine, i debitirao upravo na terenu dojučerašnjeg kluba u srijedu, gdje je Rijeka slavila preokretom od 0-2 do 3-2.

Josip Paušić radi kao videoanalitičar, pomagao je u Gorici i kroz produkciju videosadržaja, a u klubu je bio još od vremena Valdasa Dambrauskasa, surađivao i sa Sinišom Oreščaninom, Krunoslavom Rendulićem, Samirom Toplakom, Igorom Angelovskim, Sopićem i Dinkom Jeličićem.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Firefox_1 29.01.2024.

    Jucerasnja pobijeda Rijeke nije nikakvo iznenadjenje. Hajduk ima kvalitetniju momcad ali Rijeka ima kompaktniju. Jucerasnja utakmica je najbolje pokazala sto znaci pozicija defenzivnog veznog u modernom nogometu. Nema tranzicije, bez takve pozicije...

  • Firefox_1 29.01.2024.

    Dobar analiticar je pola rezultata, ostalo spada na trenera i igrace.

  • new york city 29.01.2024.

    Sopicu Perisic i Brekalo su nikakvi igraci. Ti si bio bolji igrac od njih i napravio si bolju karijeru od njih. Bravo majstore, samo se ti bahati i dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare