To je to što me zanima!

Sopić: Skužio sam da ja nemam pojma. Dinamo? Dolaze u pakao Rujevice. Pa ćemo vidjeti...

Vidi se na meni da sam jako zadovoljan. Baš sam onako presretan sa svime. Još jedanput bih čestitao svojim igračima stvarno. Ja sam ponosan na njih, kazao je Sopić i dodao je je Godi možda pukao nos
Vidi originalni članak

Drugo gostovanje zaredom, Rijeka je posrnula! Nakon 1-1 remija na Aldo Drosini, momčad Željka Sopića istim je rezultatom remizirala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Domaćin je poveo u 27. minuti preko Indrita Tucija nakon velike greške Nike Jankovića, a Rijeka je izjednačila u 43. golom Tonija Fruka.

GOLOVI S UTAKMICE VIDEO Pogledajte savršen asist igrača Rijeke. Za protivničkog napadača koji je sve pratio...

- Vidi se na meni da sam jako zadovoljan. Baš sam onako presretan sa svime. Još jedanput bih čestitao svojim igračima stvarno. Ja sam ponosan na njih, ponosan sam na naše navijače koji su nam došli dati podršku, a ovo sve drugo nemam što uopće komentirati. Valjda sam se ja bavio nekim drugim sportom pa ja to sve krivo gledam. Ja sam skužio da nemam pojma o nogometu - kazao je trener Rijeke pa dodao:

- Dosta smo tog pokušali promijeniti, dogodio se taj kiks Nike Jankovića, ali to je tako. Mi smo mlada momčad. Jednostavno, mi bismo se konstantno igrali nogometa. Nema tu nikakve zamjerke. Rekao sam ja u svlačionici na poluvremenu "zajedno dobivamo, zajedno gubimo". To je sastavni dio igre, ali drago mi je kako su se dečki vratili golom Fruka. Drugo smo poluvrijeme dobro otvorili, nismo zabili golove, bacali se na glavu. Nadam se samo da je s Godom sve u redu jer se bojim da mu je pukao nos.

KOMENTAR Pjaca i Ivanović skromni, Rijeka će se za naslov mučiti više nego Tom Cruise u Nemogućoj misiji

Rijeku u sljedećem kolu čeka derbi derbi s Dinamom.

- Svakako ću otići do Varaždina pogledati Dinamo uživo. Doći će u pakao Rujevice pa... zemlja-zrak. Da vidimo tko je bolji.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zorozimba 04.11.2023.

    Ovaj polako ali sigurno prelazi u cirkusante igrajući klauna.....

  • matjazkek 04.11.2023.

    Bilo bi ti bolje da se malo analiziras zasto smo tako uzasni u zavrsnici utakmice,bez ideje,bez energije,kako smo u tako kratko vrijeme otkad si dosao pali tako puno fizicki. Kad se covjek ponada evo ga moze i ovaj napraviti neku dobru promjenu tijekom utakmice sa Pjacom desno Jankovicem lijevo,igramo odlicno tih 10 minuta i onda covjek neobjasnjivo stavi Jankovica na desno krilo,pa to i moja baba vidi da Jankovic nikako nemoze igrati desno krilo. Prestani sa svojim glupim forama vec se koncentriraj na rad i da nam ne unistis ovu odlicnu ekipu,nije ti ovo Gorica da mozes izvoditi svoj cirkus.

  • Neprilagodjen 04.11.2023.

    Možete reći kaj hoćete ali Silvijo Ćabraja je daleko najbolji trener HNL-a....Svake godine sastavlja novu škvadru i ide mu to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare