To je to što me zanima!

Sosa i Budimir prvi put zajedno na terenu: Godinama govorimo kako bismo htjeli zaigrati skupa

Budmir i Sosa najbliže tome da zaigraju skupa bili su u utakmici Lige nacija u Beču, ali tada je Sosa izašao iz igre u istoj minuti kada je Budmir ušao u igru
Vidi originalni članak

Borna Sosa centrirao je u svojem stilu i pronašao Antu Budimira koji je pospremio loptu u mrežu za pobjedu protiv Armenije. Bio je to ključan trenutak prekrasne maksimirske večeri, ali i cijelih kvalifikacija jer je to gol koji je Hrvatsku odveo na Europsko prvenstvo. Podsjetimo, Sosa je asistirao i za autogol Rusije koji nas je odveo u Katar.

FALI SAMO JEDAN ČLAN 'Vatreni' ne mogu bez zadarske dice. I pet godina kasnije su tu

Dvojac koji je odveo Hrvatsku nikada nije zaigrao zajedno za reprezentaciju. Najbliže tome da u istom trenutku budu na terenu bilo je u Beču na utakmici Lige nacija. Hrvatska je tada slavila 3-1, a Sosa je ušao u igru u istom trenutku kada je Budimir izašao. Budimir i Sosa imali su veliku želju zaigrati zajedno, a sada im se to i ostvarilo. 

- Pričali smo o tome već mjesecima, pa i godinama, kako jedva čekamo zaigrati zajedno, jer pratimo jedan drugome igre u klubovima. jučer (op.a. u ponedjeljak) mi je na treningu Ante rekao kako osjeća da bismo mogli to napraviti te sam iz tog razloga još više sretan. Pogodak mu je došao u najbitnijem trenutku. Slažem se s izbornikom, i ja očekujem svoje asistencije kao što je bilo u Stuttgartu, sada u Ajaxu, da budem još ofenzivniji i da se nametnem. Nadam se da će u budućnosti biti još bolje, ovo je veliki poticaj i meni i cijeloj momčadi.

Statistika Sose i Budimira za 'vatrene':

UVIJEK ISTO Opet nas podcjenjuju, ali samo dajte! Hrvatska je tek deveti favorit za osvajanje Eura...

Sosu posebno veseli što će se Europsko prvenstvo igrati u Njemačkoj, u zemlji u kojoj mu je rođena majka i u kojoj je proveo veliki dio karijere.

- Nama će to biti domaće prvenstvo, ima bezbroj naših navijača u Njemačkoj, bit će barem polovica svakog stadiona naša. Zato smo se izrazito potrudili, bilo bi šteta propustiti takvo EP. Rano je za prognoze, ali uvijek idemo s istim ciljem, proći skupinu pa što bude.

POGLEDAJTE VIDEO: Z++ BIO SIGURAN DA ĆE POGODITI SVE NAŠE VATRENE

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pešekan ri 22.11.2023.

    Koliko haYUdukovaca ima sad u reprezentaciji?

  • bezobrvenajeziku 22.11.2023.

    E moj sosa tvoj centaršut je za rang prve županijske....od deset pogodiš jednu...

  • Lunatic23 22.11.2023.

    nit sosa nit budimir nisu za repku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare