To je to što me zanima!

Soudani: Ovaj gol posvećujem teško bolesnoj djevojčici Petri

Potekla mi je suza, ovo je gol za nju, rekao je Hilal Soudani nakon gola Rijeci kojim je prolongirao odluku o prvaku Hrvatske. Riječ je o teško bolesnoj djevojčici Petri (12)
Vidi originalni članak

Hilal Soudani briljantan je gol za remi u derbiju na Rujevici (1-1) posvetio teško bolesnoj djevojčici Petri (12) kojoj je u petak bio u posjeti u školi na zagrebačkim Ravnicama. Alžirski napadač bio je jako emotivan nakon utakmice.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Petra ide u peti razred osnovne škole i boluje od teške bolesti. Dan uoči utakmice, baš na njen rođendan, zagrlila je Soudanija i rekla mu da zabije gol za nju.

- Potekla mi je suza, ovo je gol za nju. Nakon gola sam rukom napravio slovo "P" da zna da je to za nju. Pamtit ću ga zbog nje i njene borbe - otkrio nam je Soudani.

- Sretan sam golom i rezultatom. Šteta je što nismo osvojili tri boda, ali idemo dalje. Još je puno utakmica do kraja, idemo dobiti svaku - dodao je Alžirac.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • --- DAVOR --- 09.04.2017.

    Tako je to kad je netko čovjek a ne HDZ-ovac! :P Respect!!

  • It's kišing 09.04.2017.

    Gledali smo tekmu u kafiću...krcato je bilo...pola kafića za Rijeku pola za Dinamo... Nisam dugo gledao tekmu na nacin da nitko krivu rijec nije rekao...na kraju smo svi cugali zajedno...i stisli saku jedni drugima... Napokon

  • smradac 09.04.2017.

    Izgleda kao da je sada sisao sa broda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare