To je to što me zanima!

Southampton uzeo bod protiv lidera, Fabregas novi rekorder

U derbiju kola Southampton je zaustavio Chelsea, rezultatom 1-1 ostao je na samo tri boda zaostatka za Manchester Unitedom. Sveci su još uvijek četvrti na ljestvici
Vidi originalni članak

Chelsea nije uspio nastaviti pobjednički niz, koji je završio na pet susreta u svim natjecanjima. Southampton je na svojem terenu odigrao 1-1 protiv lidera s ljestvice i donio još malo zanimljivosti u englesko prvenstvo. 

Dušan Tadić asistirao je u 17. minuti Sadiju Maneu, koji je doveo "svece" u vodstvo na stadionu St. Mary's. Southampton nije izdržao ni do poluvremena, jer je u prvoj minuti nadoknade prvog dijela Eden Hazard zabio za 1-1, a u povijesne knjige upisao se Cesc Fabregas

Španjolcu je to bila 13. asistencija ove sezone, a toliko je u cijeloj prošloj imao najbolji asistent lige Steven Gerrard. Fabregas je do 13 asistencija došao u samo 18 utakmica, nikada nitko u povijesti Premiershipa nije imao takav razigravački učinak. 

U drugom poluvremenu na Fabregasu je mogao biti i suđen penal u 55. minuti, ali sudac Anthony Taylor umjesto toga je pokazao žuti karton veznjaku Chelseaja, jer je smatrao da se Cesc bacio. "Bluesi" su nastavili s pritiskom, nisu im se isplatili ni ulasci Williana, Drogbe i Remyja, završilo je 1-1. 

Chelsea je i dalje na vrhu s 46 bodova, Southampton je četvrti s 13 manje. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • MadMac 29.12.2014.

    E moji dečkići. Kada bi se UEFA držala svog financijskog Fair Playa i kada bi klubovi poslovali sa pozitivom, onda bih se s vama i složio. Zato je Njemačka liga najbolja, sve je posloženo kako treba, klubovi imaju novaca napretek i ne troše ga uludo kao najveći španjolski i engleski klubovi. Talijanska liga je trenutno u padu, ali oni su svoje financije posložili. Zato i dovode većinu igrača za besplatno.

  • bbbdado 29.12.2014.

    Mislim da je ono ipak bio penal

  • bbbdado 29.12.2014.

    Idealno za kladionice

Komentiraj...
Vidi sve komentare