To je to što me zanima!

Southgate o Modriću: Protiv njega je bilo nemoguće igrati...

Kramarić je zabio za vodstvo Hrvatske, ali su na kraju slavili Englezi. Southgate je pogodio sa zamjenama, malo ih je i pomazila sreće, a golovima Lingarda i Kanea Englezi su okrenuli utakmicu
Vidi originalni članak

Gareth Southgate je nakon utakmice bio pun komplimentata na račun igre hrvatskog kapetana Luke Modrića.

- Na trenutke je protiv njega bilo nemoguće igrati. Način na koji se izvlači iz teških situacija je nevjerojatan. Imam strašno puno respekta za njega jer je riječ o velikom igraču, ali i o sjajnoj osobi. Luka je najbolji mogući ambasador nogometa - rekao je engleski izbornik.

Prepun je sreće zbog pobjede svoje selekcije na Wembleyu protiv Hrvatske.

- Najljepša stvar u ovoj godini je kemija koja se stvorila između nas i navijača. Ne pamtim da sam ovo doživio na Wembleyju, ovoliko uzbuđenja oko reprezentacije. Imamo fantastičnih mladih igrača koje navijači očito vole i to me čini jako sretnim. Bili smo puno bolja momčad u prvom poluvremenu, a igrali smo protiv jako, jako dobre momčadi. Držati ovoliko loptu protiv njih i stvarati šanse je velika stvar - rekao je Southgate.

Podsjetimo, Hrvatska je porazom od Engleske (2-1) ispala u Ligu B, dok su Englezi osvojili prvo mjesto i idu na završni turnir u Portugal.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ivan8832 19.11.2018.

    Biti cu iskren, vec kad smo izgubili , super da su Englezi otisli na final for, po meni njihov trener, skroz covjek na mjestu. Odasilje mirnocom, stalozen je, ima odgovor na sve, spontano, zapravo djeluje jako inteligentno, dok kao igrac mi takav nije bio. Drago mi je da je ovako klada ekipa otisla na final for, pogotovo jer su kucer bili puno bolji, po meni onaj Delph- brutalan vezni igrac.. kod nas Brozovic j motorika, top , stvarno kolilo je covjek napredovao, svaka cast, Vida je bas jako plivao u 1. Pol na velikom prostoru, pogotovo, Vlasic gotovo nevidljiv, ima taj potez ali pokazao je da nije prva zamjena ovom trojcu, Milic ne ugodno iznenadio, odigrao vrlo dobro... mislim da polako sve ekipe rade rekonstrukciju momcadi, i da ce biti jako dobro Europsko prvenstvo!

  • onajkojizna 18.11.2018.

    samo nad prosjecno dobar je taj Modric

  • 18.11.2018.

    Dva gospodina i Southgate i Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare