To je to što me zanima!

SP klubova: Pippo Inzaghi i Kaka sredili Boca Juniorse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Milana prekinuli su dominaciju južnoameričkih klubova na klupskom Prvenstvu svijeta u Japanu pobjedom 4-2 nad Bocom
Vidi originalni članak

Sad je i službeno - Kaka je “broj jedan”, a njegov Milan najbolja je momčad na svijetu! “Rossoneri” pobijedili su Boca Juniorse 4-2 u jučerašnjem finalu klupskoga SP-a u Jokohami. I ovoga puta presudio je ubitačni dvojac europskoga prvaka, Kaka - Inzaghi. Brazilac je dao gol i dvaput asistirao, a SuperPippo je zabio dva gola, baš kao i u finalu Lige prvaka. Argentinci su gubili 2-1 kad je Hugo Ibarra iz slobodnog udarca pogodio stativu i tu se utakmica prelomila na stranu Europljana. Ubrzo je Kaka nakon solo prodora provukao loptu kroz noge Bocina golmana Carante za 3-1 i riješio utakmicu. Još jedanput sijevnula je kontra Talijana u 71. minuti, Kaka je ovaj put poslužio Pippa Inzaghija i slavlje “rossonera” u Jokohami moglo je početi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mayhem26 17.12.2007.

    GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • AmyLee 16.12.2007.

    ma sta sam rekla ! milan je najbolji klub na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare