To je to što me zanima!

SP: Rukometašice krenule s +10 protiv Kazahstana

Hrvatska je pobijedila 35-25 i s dva boda u džepu Šojatove djevojke očekuju sljedeće dvije utakmice - protiv Argentine i Rusije
Vidi originalni članak

Pobjedom nad Kazahstanom 35-25, hrvatske rukometašice otvorile su SP u Francuskoj. Na utakmici u Pauu Hrvatska je potpuno dominirala 45 minuta, tek je u prvih 15 Kazahstan uspijevao parirati. Nakon prve četvrtine utakmice bilo je 6-6, no tada je završilo "ispipavanje snaga" i Hrvatice su odjurile do pobjede. Na poluvremenu su Šojatove djevojke imale četiri gola razlike (16-12), a u nastavku je prednost nastavila rasti. Vrlo brzo bilo je i jedanaest razlike, što je najveća prednost Hrvatske na utakmici. Do kraja je naša reprezentacija samo održavala razliku i mirno došla do prvih bodova.
Svitlana Pasičnik zabila je osam golova i predvodila Hrvatsku, koja će u ponedjeljak igrati protiv Argentine. Posljednji suparnik u skupini, ujedno i daleko najozbiljniji, bit će Rusija.

HRVATSKA - KAZAHSTAN 35-25
HRVATSKA: Tatari 3, Golubić 1, Milanović-Litre 1, Starček 2, Gaće 2, Pušić 6, Palčić 1, Horvat 2, Pasičnik 8, Penezić 4, Lovrić 3, Zebić 2
KAZAHSTAN: Čumakova, Borečko, Pikalova 4, Kilibajeva, Kozlova 5, Batujeva, Portova 3, Jegunova 3, Kulakova 1, Kubrina 1, Jakovljeva 7, Vasiljeva 2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare