To je to što me zanima!

SP: Turci razbili Slovence 27 razlike i u polufinalu su

Obranom i presingom po cijelom parketu, igrom u transu, Turska je u prvih dvadeset minuta riješila pitanje pobjednika. Na poluvremenu je bilo 50-31
Vidi originalni članak

Furioznom igrom u prvom poluvremenu košarkaši Turske su posve razbili Sloveniju i na kraju slavili sa 95-68 u ogledu četvrtfinala Svjetskog prvenstva, kojem su i domaćini. Žestokom obranom, presingom po cijelom parketu, igrom u transu i strahovitom preciznošću Turska je u prvih dvadeset minuta riješila pitanje pobjednika, pa je fešta u dvorani trajala kroz cijelu utakmicu. Na poluvremenu je Turska imala ogromnih 50-31. Od prvih deset trica turski košarkaši su pogodili čak osam, a za Slovence su potpuno nezaustavljivi bili Türkoglu i Ilyasova, dva igrača koja igraju u NBA ligi. Krali su lopte, pogađali, asistirali i potaknuli cijelu momčad na odličnu igru. U nastavku se razlika popela i preko 30 poena razlike, pa je Turska dopustila sebi luksuz da u ekshibiciji izgubi zadnju četvrtinu sa 25-24.
Najviše je poena, 19, za domaćina ubacio Ersan Ilyasova - za dva poena je gađao 4-5, a za tri 3-4. Hidayet Türkoglu je dodao 10 uz sedam asistencija i četiri skoka. Kod Slovenije su Bečirovič i Nachbar postigli po 16 poena. U polufinalu će Turska igrati protiv srpskih košarkaša.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_25749 08.09.2010.

    Cim jaka odbrana i stane im sut za tri oni su izgubljeni jer nemaju nikakva druga rjesenja u napadu.To je razlika izmedju Srpske repke i ostalih.

  • sajo0105 08.09.2010.

    Malo flafna slovenci,a????

  • platana 08.09.2010.

    katalonec vidi se da ti je sirok pogled na kosarku i da si jako pametan kad na 30 razlike kazes da su sudci pomagali nekoj ekipi ( turskoj) jer neznas druge karakteristike naci

Komentiraj...
Vidi sve komentare